Stern infundat

13-07-2017
Anatolie
Nu este medic/terapeut
Anatolie
Buna ziua. Am observat de mic ca aveam pieptul putin infundat insa parintii mereu imi spuneau ca daca voi manca bine se va astupa, dar eu insistam sa mergem la medic. Dupa un contral s-a dovedit ca am stern infundat dar nu face deranj nici unui organ insa estetic ma deranjeaza destul de tare, mai ales daca sunt la bare sau bazin. Sau la sala nu pot sa ma dezbrac normal..
Este nevoie de facut operatie daca nu face deranj nici unui organ ?
Se poate lecui asta cu sportul? Nu stiu cat este de corect, dar pe internet am citit ca daca faci muschi pentru piept, chestia asta nu prea se observa cu timpul.
2 comentarii
0
13-07-2017, ora 19:06
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara.
Recomand evaluare ortopedica.
0
14-07-2017, ora 15:07
Anatolie
Nu este medic/terapeut
Anatolie
Dr. Marcovici Tamara-Marcela unii medici ortopedici spun ca daca nu face griji nici unui organ nu este nevoie de operatie pentru ca este costisitoare si foarte grea de suportat. Dar eu as vrea operatie pentru ca estetic ma deranjeaza foarte taree :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul