sterilitatea = oreion

buna ziua !! sunt cam speriat pentru ca acu cativa ani am avut oreion mai exact pe la varsta de 15 ani...!!! pe parcusul afectiunii mi s-au imflamat si testicolele..adica s-au umflat si din cate imi aduc aminte doctora mea a spus ca am ramas steril (cu o tenta de gluma) ...atunci nu realizam..dar acum sunt foarte speriat pentru ca..daca ar fi asa este o problema destul de grava...si as dori sa stiu daca sterilitatea provocata de oreion poate fi tratata in zilele noastre ??? am de gand totusi sa fac o spermograma (sper ca m-am exprimat corect) ca sa fiu sigur insa pana atunci...poate reusiti sa-mi raspundeti si mie..!! multumesc anticipat...
1 comentarii

Din cate relatati, se pare ca ati avut atunci o orhita urliana, adica inflamare a testicolelor provocata de virusul oreionului. In acest caz, exista o probabilitate de 25 % de a fi steril.
O spermograma este indicata, daca doriti sa aveti copii sau daca, dimpotriva, doriti sa fiti sigur ca nu puteti avea copii.
O spermograma este indicata, daca doriti sa aveti copii sau daca, dimpotriva, doriti sa fiti sigur ca nu puteti avea copii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: