Ștergere cont

din motive personale, va rog sa stergeti contul si intrebarea pusa de mine cu subiectul menopauza, , , ramasa fara raspuns pana acum, , , , multumesc
12 comentarii

As dori sa mi se stearga contul.Va multumesc!

rog stergere cont plus mesaj postat, multumesc

Din unele motive, va rog sa imi sterge-ti contul si mesajele postate, cat mai repede daca se poate, multumesc

La solicitare, putem sterge un cont, inlocuid utilizatorul cu unul default - gen: utilizator2345.
Mesajele si comentariile nu pot fi sterse. Ele sunt legate de altele, ale altor utilizatori, si, din punct de vedere al functionalitatii si utilitatii acestui forum, stergerea lor nu este posibila.
Aceste specificatii sunt trecute si in Termenii si conditiile de utilizare a forumului ROmedic - pe care fiecare utilizator le accepta in momentul crearii contului.
Mesajele si comentariile nu pot fi sterse. Ele sunt legate de altele, ale altor utilizatori, si, din punct de vedere al functionalitatii si utilitatii acestui forum, stergerea lor nu este posibila.
Aceste specificatii sunt trecute si in Termenii si conditiile de utilizare a forumului ROmedic - pe care fiecare utilizator le accepta in momentul crearii contului.

As dori sa mi se stearga contul.Va multumesc!

As dori sa mi se stearga contul. Cu tot cu acele comentarii unde am dat date de contact. Va multumesc.

Buna ziua,
Va rog mult sa imi stergeti contul din motive personale cu tot cu subiectele postate si comentariile.
Multumesc!
Va rog mult sa imi stergeti contul din motive personale cu tot cu subiectele postate si comentariile.
Multumesc!

Nu mai doresc stergerea contului!!! oricum nu se putea! Iertati-ma pentru deranj!

buna ziua.stergeti contul meu.daca am spus adevarul am fost atacat pe forum cum ca nu e adevarat ce spun.am documente medicale care pot dovedi ca nu am mintit.

catre romedic.dupa cum puteti observa din mesajele de pe forum cristi741 contesta orice nemultumire a altor persoane fiind foarte vehement dandu.se avocat ca face taie si spanzura pe oricine are o nemultumire.un exemplu :intre vlad coman si cristi741.aici este un interes.daca sunteti impartiali va rog respectuos sa.mi stergeti definitiv contul.sa scrie cristi741 cat o vrea si ce o vrea pana o sa ramana singur pe forum.va multumesc.

Bună ziua. Va rog sa îmi ștergeți contul. Mulțumesc.

Politica de utilizare a Forumului ROmedic nu permite ștergerea sau dezactivarea unui cont.
În schimb, putem modifica numele de utilizator cu un format standard (de exemplu, utilizator_12345) și elimina definitiv din baza noastra de date adresa de mail folosită la crearea contului.
Contul va fi blocat.
De asemenea, toate datele personale înscrise în cont (vârsta, localitate, telefon, ș.a.) pot fi șterse, la solicitare.
Ne puteți contacta pentru orice fel de nelămuriri pe email (forum@romedic.ro) sau mesageria privată (click pe user romedic).
În schimb, putem modifica numele de utilizator cu un format standard (de exemplu, utilizator_12345) și elimina definitiv din baza noastra de date adresa de mail folosită la crearea contului.
Contul va fi blocat.
De asemenea, toate datele personale înscrise în cont (vârsta, localitate, telefon, ș.a.) pot fi șterse, la solicitare.
Ne puteți contacta pentru orice fel de nelămuriri pe email (forum@romedic.ro) sau mesageria privată (click pe user romedic).
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: