Stenoza aortei.Cer sfat de la un CARDIOCHIRURG
Fratele meu sufera de viciu cardiac din nascare.Ultimul ECO la inima l-am facut acum pe 29 mai si in concluzii scrie ca are : 'Valvulopatie Ao, valva bicuspida, stenoza si insuficienta moderata'
Cu interventia la schimb de valva (sufera de stenoza aortei) s-a zis ca putem astepta pina in septembrie dar am inteles ca cit de urgent e nevoie de interventie depinde de gradientul pe care il are.
La data de 24.04.2012 gradientul era de 43, 7 iar la Regurgitatie scria + +, acum la 29.05.2013 gradientul e 49 iar la Regurgitatie e + + - + + +
Daca ma poate cineva sfatui in privinta cit de urgenta trebuie facut schimbul de valva va rog.
Nu stiu de ce date ar mai fi nevoie ca sa mi se poata oferi vreun raspuns, dar baietelul are 14 ani, 158cm inaltime si 41kg.
Va multumesc anticipat!!
Cu interventia la schimb de valva (sufera de stenoza aortei) s-a zis ca putem astepta pina in septembrie dar am inteles ca cit de urgent e nevoie de interventie depinde de gradientul pe care il are.
La data de 24.04.2012 gradientul era de 43, 7 iar la Regurgitatie scria + +, acum la 29.05.2013 gradientul e 49 iar la Regurgitatie e + + - + + +
Daca ma poate cineva sfatui in privinta cit de urgenta trebuie facut schimbul de valva va rog.
Nu stiu de ce date ar mai fi nevoie ca sa mi se poata oferi vreun raspuns, dar baietelul are 14 ani, 158cm inaltime si 41kg.
Va multumesc anticipat!!
3 comentarii
natalia91
Buna Natalia, te deranjez daca se poate sa-mi raspunzi daca ai reusit ceva in legatura cu fratele tau, ce fel de raspuns ai primit ca si fiul meu de 19 ani are aceleasi problem si nu stim cu cine sa luam legatura. Ni s-a spus sa mergem inapoi in august, acum suntem in 02.04.2014 si nu vreau sa mai astept pana acolo, mai ales ca ne-au spus ca are de trait 2-3 ani daca nu-l operam si totusi in august vor sa ni ne spuna ce va fi mai departe. Deci sunt disperata, te rog raspunde-mi daca poti. Iti doresc fratelui tau multa sanatate si daca ati reusit operatia, atunci va felicit.
Buna Natalia, te deranjez daca se poate sa-mi raspunzi daca ai reusit ceva in legatura cu fratele tau, ce fel de raspuns ai primit ca si fiul meu de 19 ani are aceleasi problem si nu stim cu cine sa luam legatura. Ni s-a spus sa mergem inapoi in august, acum suntem in 02.04.2014 si nu vreau sa mai astept pana acolo, mai ales ca ne-au spus ca are de trait 2-3 ani daca nu-l operam si totusi in august vor sa ni ne spuna ce va fi mai departe. Deci sunt disperata, te rog raspunde-mi daca poti. Iti doresc fratelui tau multa sanatate si daca ati reusit operatia, atunci va felicit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6stenoza aortica larga la copil
- 2stenoza aortica
- 0interventie stenoza aortica - Tg.Mures
- 0Stenoza aortica...valva bicuspida.
- 3stenoza aortica larga la copil
- 4stenoza aortica
- 2insuficienta mitrala, stenoza aortica
- 5Mama, 77 ani, necesita operatie de stenoza aortica valvulara
- 0Operatie stenoza aortica, poate fi gratuita?
- 1stenoza aortica
- 0Rog sugestii pentru boala cardio-vasculara
- 2Stenoza aorta si sala de forte
- 1De ce atat de frecvent se recomanda operatii pe inima?
- 0Stenoza calcificata de 90%
- 0Cum procedez ptr schimbare de valva aortica!!
- 1Puls iregulat si stenoza aortica
Mai multe informații despre: Stenoza aortica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: