Stare de jena / junghiuri partea stanga sub coaste
Buna ziua ! M-am trezit sambata dimineata cu o stare de jena in partea stanga sub coaste care nu mai imi trece. Simt parca ceva acolo este umflat, si, uneori imi da impulsuri care ma injungie. Pot fi probleme la stomac sau ficat ? Ce ar trebui sa fac ? Precizez ca am 22 ani, sex M.
6 comentarii
Daca nu ati facut pana acum, va recomand sa faceti cat mai repede posibil o ecografie abdominala.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Din punctul meu de vedere aș căuta o gastrită sau spasme pe colon... Cât durează „impulsurile”? Constipație? diaree? consum de alcool mai mult în seara precedentă?
Pai de sambata incontinuu simt o jena in acea zona ( partea stanga sub coaste ). Cateodata ma mai si inteapa, ori imi da acele ''impulsuri'' care trec de obicei repede. Nu este vorba de constipatie sau diaree, nu am. Nu-mi aduc aminte sa fi consumat alcool in seara precedenta, dar daca am consumat nu cred ca am baut mai mult de 1 pahar bere.
Credeti ar putea fi probleme cu splina ?
Credeti ar putea fi probleme cu splina ?
Vreau sa va mai precizez si ca de cateva luni am o faringita cronica. Ar putea asta infuenta intr.un fel splina ?
99% este vorba despre o gastrită însoțită sau nu de reflux gastroesofagian. Un drum la medicul de familie ar rezolva problema.
Confirm si eu acest lucru. Va recomand un consult la medicul de familie.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri toracice
- 2Dureri de cot
- 2dureri abdomen inferior
- 2Durere anala
- 4Adenopatie latero cervicala dreapta
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 4Durere brat stang persistenta
- 1Dureri după operatie LIA in spatele genunchiului operat
Mai multe informații despre: durerea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: