stafilococ auriu si candida in gat
Acum 6 luni in urma unui exudat am descoperit ca am stafilococ auriu si candida in gat. Am facut tratament cu antibiotic (Azitromicina si Ciprofloxacin pt stafilococ si Ketoconazol si inca un antibiotic care facea parte dintr-un preparata facut in farmacie cu glicerina si vitamina A pe care nu mi-l mai amintesc, pentru candida). Cam o luna de zile dupa tratament dispareau toate simptomele dupa care reveneau. Pe langa raguseala si senzatia ca am in permanenta ceva in gat cel mai tare ma deranjeaza mirosul gurii care si el disparea in urma tratamentului (mentionez ca nu este o problema interna pentru ca mi-am facut toateanalizele in acest sens si au iesit perfecte). Intrebarea mea este daca mirosul gurii este cauzat de stafilococ sau de candida si ce ar trebui sa mai fac pentru a scapa de ei pentru ca dupa tratamentul cu antibiotic m-am simtit foarte rau fizic...sistemul meu imunitar a fost la pamant si a trebuit sa iau vitamine vreo 2 luni ca sa-mi revin.
Diagnosticul pus de medic a fost faringita cronica, infectie cu stafilococ auriu si candida.
Diagnosticul pus de medic a fost faringita cronica, infectie cu stafilococ auriu si candida.
2 comentarii
Tratementele cu antibiotice distrug flora intestinala si creeaza patogeni si mai feroce decat cei initiali in sange, complicand boala.
Nu o sa gasiti nici un om care a fost vindecat cu un astfel de tratament, in acest forum intra zilnic cazuri ca ale dumneavoatstra.
Ma intreb oare cate decenii mai dureaza ca doctorii sa isi dea seama ca maedicamentele chimice NU VINDECA ABOSLUT NIMIC ci in cel mai bun caz suprima boala facand din ea una noua.
Singura sansa pe care o aveti este trezirea la realitate si un tratement homeopat la un medic homeopat cu experienta care practica exclusiv homeopatia clasica, evitarea oricarui medicament chimic, hrana naturala, ceauiri naturiste potrivite de curatire (urzica, salvie, galbenele, fenicul).
Pt. dexintoxicarea de medicamentele toxice si antibiotice in hoemopatie se foloseste in general Sulfur CH30 si Nux vomica CH30 de la farmacii homeopate, in zilele pare Sulfur si in cele impare Nux timp de 5-10 zile, se suge cate o granula. Consultati un medic homeopat.
Nu o sa gasiti nici un om care a fost vindecat cu un astfel de tratament, in acest forum intra zilnic cazuri ca ale dumneavoatstra.
Ma intreb oare cate decenii mai dureaza ca doctorii sa isi dea seama ca maedicamentele chimice NU VINDECA ABOSLUT NIMIC ci in cel mai bun caz suprima boala facand din ea una noua.
Singura sansa pe care o aveti este trezirea la realitate si un tratement homeopat la un medic homeopat cu experienta care practica exclusiv homeopatia clasica, evitarea oricarui medicament chimic, hrana naturala, ceauiri naturiste potrivite de curatire (urzica, salvie, galbenele, fenicul).
Pt. dexintoxicarea de medicamentele toxice si antibiotice in hoemopatie se foloseste in general Sulfur CH30 si Nux vomica CH30 de la farmacii homeopate, in zilele pare Sulfur si in cele impare Nux timp de 5-10 zile, se suge cate o granula. Consultati un medic homeopat.
@scarface. Te rog sa recomanzi oamenilor dar si eu as vrea sa stiu cativa medici homeopati "clasici" buni, care au tratat si vindecat cazuri ca cele semnalate mai sus.
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Alte subiecte recente din această secțiune: