spuneti-mi ce sa fac
Salut! De ceva vreme me confrunt cu o problema si nu stiu cat de grav e, asa ca va rog sa ma ajutati:
dupa ce am intretinut relatii sexuale cu cineva, dupa cam o saptamana a inceput sa mi se scurga din penis o substanta alb-galbuie si ma ustura in timp ce ma urinez si simt ca am mancarimi in partea superioara a penisului. Spuneti-mi ce diagnostic am si cum ma-s putea trata, va rog dati-mi un raspuns concret, nu de genul " dute la medic". Va multumesc
dupa ce am intretinut relatii sexuale cu cineva, dupa cam o saptamana a inceput sa mi se scurga din penis o substanta alb-galbuie si ma ustura in timp ce ma urinez si simt ca am mancarimi in partea superioara a penisului. Spuneti-mi ce diagnostic am si cum ma-s putea trata, va rog dati-mi un raspuns concret, nu de genul " dute la medic". Va multumesc
2 comentarii
Probabil este o boala cu transmitere sexuala; tratamentul corect se stabileste in urma examenului secretiei uretrale( pentru Trichomonas, gonococ, alte bacterii, Candida, Haemophilus vaginalis, Chlamydia);ar fi bine sa faci si urocultura cu antibiograma; prin urmare, tot trebuie sa mergi urgent la un medic dermatolog sau urolog; Tratamentul trebuie urmat si de partenera ta;numai bine
aceeasi problema o am si eu ce este de fct vreun tratament ceva ?? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Frenoplastie laser adult
- 2Inflamare testicului
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 0Pietre pe tractul testicolui drept
- 0Papule perlate la 39 de ani
- 0Imi apare o vena pe testicul și am observat în susul testiculului ceva ca o pietricică
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 0Pot face varicocel din cauza unei lovituri?
- 1Vena care se umfla pe testicul când stau in picioare produsa de o lovitură.