spuneti-mi ce sa fac

01-06-2008
hatmatuki
Nu este medic/terapeut
hatmatuki
Salut! De ceva vreme me confrunt cu o problema si nu stiu cat de grav e, asa ca va rog sa ma ajutati:
dupa ce am intretinut relatii sexuale cu cineva, dupa cam o saptamana a inceput sa mi se scurga din penis o substanta alb-galbuie si ma ustura in timp ce ma urinez si simt ca am mancarimi in partea superioara a penisului. Spuneti-mi ce diagnostic am si cum ma-s putea trata, va rog dati-mi un raspuns concret, nu de genul " dute la medic". Va multumesc
2 comentarii
0
02-06-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Probabil este o boala cu transmitere sexuala; tratamentul corect se stabileste in urma examenului secretiei uretrale( pentru Trichomonas, gonococ, alte bacterii, Candida, Haemophilus vaginalis, Chlamydia);ar fi bine sa faci si urocultura cu antibiograma; prin urmare, tot trebuie sa mergi urgent la un medic dermatolog sau urolog; Tratamentul trebuie urmat si de partenera ta;numai bine
0
17-02-2009, ora 20:49
ciprian_nc
Nu este medic/terapeut
ciprian_nc
aceeasi problema o am si eu ce este de fct vreun tratament ceva ?? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul