Spondiloza cervicala fara dureri ?
Buna tuturor,
Aveti cumvba idee daca se poate sa ai spondiloza cervicala (diagnosticata astfel prin raze), dar fara sa ai dureri ?
Spre exemplu, eu simt ca nu mi se oxigeneaza cum trebuie creierul si am tiuituri in urechi. Uneori dureri puternice de cap dar le pun pe seama menstruatiei. Nu am dureri la ceafa, pot sa misc capul fara probleme. Uneori imi mai trosnesc gatul in spate.
Nu am facut inca raze, semnele astea ma supara cam de 1 saptamana dar acum e cazul sa le dau importanta. Cel putin hipoxiei.
As vrea sa stiu daca hipoxia poate fi din cauza spondilozei (stiu ca poate fi), dar a unei spondiloze cervicale care nu da dureri la ceafa.
Apreciez orice raspuns
Multumesc
Aveti cumvba idee daca se poate sa ai spondiloza cervicala (diagnosticata astfel prin raze), dar fara sa ai dureri ?
Spre exemplu, eu simt ca nu mi se oxigeneaza cum trebuie creierul si am tiuituri in urechi. Uneori dureri puternice de cap dar le pun pe seama menstruatiei. Nu am dureri la ceafa, pot sa misc capul fara probleme. Uneori imi mai trosnesc gatul in spate.
Nu am facut inca raze, semnele astea ma supara cam de 1 saptamana dar acum e cazul sa le dau importanta. Cel putin hipoxiei.
As vrea sa stiu daca hipoxia poate fi din cauza spondilozei (stiu ca poate fi), dar a unei spondiloze cervicale care nu da dureri la ceafa.
Apreciez orice raspuns
Multumesc
4 comentarii
Buna Ingrid
Si eu am spondiloza cervicala si nu am durere de ceafa, simt si eu un zgomot ciudat in momentul in care intorc usor capul, am tiuituri in urechi si ametesc destul de des, asta cica tot din cauza unei proaste oxigenari la nivelul creierului.Medicamentele date de medici au fost antiinflamatoare (ketoprofen, piroxicam, movalis), dar nu ma ajuta cu nimic.Sincer nici nu stiu cum se poate trata o astfel de afectiune.
Multa sanatate!
Si eu am spondiloza cervicala si nu am durere de ceafa, simt si eu un zgomot ciudat in momentul in care intorc usor capul, am tiuituri in urechi si ametesc destul de des, asta cica tot din cauza unei proaste oxigenari la nivelul creierului.Medicamentele date de medici au fost antiinflamatoare (ketoprofen, piroxicam, movalis), dar nu ma ajuta cu nimic.Sincer nici nu stiu cum se poate trata o astfel de afectiune.
Multa sanatate!
mersi mult Roxy
o sa merg sa ac o radiografie la coloana sa vad despre ce este vorba. am inteles ca spondiloza asta nu se vindeca, dar ca exista gimnastica medicala si masaj iar restul tratamentelor doar amelioreaza. te tin la curent in caz de ceva.
o sa merg sa ac o radiografie la coloana sa vad despre ce este vorba. am inteles ca spondiloza asta nu se vindeca, dar ca exista gimnastica medicala si masaj iar restul tratamentelor doar amelioreaza. te tin la curent in caz de ceva.
Chiar as fi bucuroasa daca m-ai mai tine la curent cu ce ai mai facut si cum te mai simti.Numai bine!
Si eu cica am spondiloza cervicala care se manifesta ca o presiune in zona occipitala, parca sunt tehuie de cap, nu e o durere.Uneori ma arde.Am facut RMN cerebral si nu este nimic iar cervical ar fi mici modificari(protruzie discala moderata c2-c3).Urmez tratament cu Tanakan, am facut fizioterapie, fac gimnastica medicala dar rezultatele...Astept alte sugestii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Spondiloza cervicala
- 11suspiciuni de lupus neconfirmate
- 13spondiloza cervicala?
- 4Cine poate sa-mi dea un sfat, va rog?
- 0spondiloza sau artroza
- 28spondiloza sau anxietate?
- 2Spondiloza cervicala?
- 2spondiloza cervicala?
- 8sinuzita? spondiloza?
- 0Amorteli spate
- 3Coxartroza - statiuni balneoclimaterice
- 2Dureri de maini si picioare
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 1va rog dle doctor am nevoie de un raspuns.Spondiloza?
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 1Dureri de cap, imediat cum ies in soare
- 1Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
- 0Durere, amorteala fesa, picior drept
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: