SPIRULINA - "medicament minune"?
Am inceput sa iau spirulina de doua luni si vad ca ma simt foarte bine. Adica nu mai am probleme cu magneziul, cu calciul, mi s-a reglat si ciclul, am putere de munca si rezistenta la efort intelectual prelungit.
Totusi cat timp pot lua spirulina fara ca sa dauneze.
Mentionez ca in prezent iau 3 capsule pe zi de 500 mg inainte de mese cu 1/2 ora.
Si daca imi poate spune cineva ce pot face ca sa am un somn linistit si neintrerupt.
Multumesc anticipat!
Totusi cat timp pot lua spirulina fara ca sa dauneze.
Mentionez ca in prezent iau 3 capsule pe zi de 500 mg inainte de mese cu 1/2 ora.
Si daca imi poate spune cineva ce pot face ca sa am un somn linistit si neintrerupt.
Multumesc anticipat!
4 comentarii
Este intr-adevar un supliment nutriotal foarte bun ce regleaza foarte multe in special disfuntia tiroidiana si aceasta e o cauza frecventa de pierdere a mineralelor in special calciu si magneziu.Ideal e sa il iei cel putin 3 luni apoi poti reduce doza la 1 tableta si sa il iei asa mai mult timp.Te pot ajuta in rpobelemele cu somnul tot cu un preparat natural.Scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Somnul nelinistit apare de la stres sau de la alimente... nu e indicat consumul de dulciuri, mancare grasa, sarata la cina.
Am suferit o nefrectomie renala dreapta -carcinom reanal pT3aNxMxL1VO, ce dieta imi recomandati pentru mentinerea celuilalt rinichi sanatos???
nu am faqt citostatice si radioterapie!!!!
Ast, va multumesc!!!:)
nu am faqt citostatice si radioterapie!!!!
Ast, va multumesc!!!:)
cum sunt valorile creatininei si ureei sangvine?ce greutate, inaltime, varsta aveti?probleme de sanatate asociate:hipertensiune, dislipidemie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5spirulina ajuta la slabit?
- 3Mancarime teribila
- 7Spirulina - cum se utilizeaza?
- 2Spirulina si valori crescute ale FT4
- 1tratamentul cu Spirulina
- 14Mi-am autoprovocat schizofrenie de la supradoza de Spirulina?
Mai multe informații despre: Spirulina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: