spermocultura.
![deliad24](/arata_img.php?img=cont_74204.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna ziua, sotul meu a facut analiza, spermgrama, respectiv spermocultura si i-a iesit - stafilococ auriu hemolitic-
La antibiograma a iesit sensibil la : eritromicina, cloramfenicol, ofloxacin, ciprofloxacin,
biseptol, oxacilina, gentamicina. Doctorul i-a prescris biseptol timp de 7 zile dar dupa aceste 7 zile simptomele sunt aceleasi, usturimi in jurul penisului in partea de sus.
Intrebarea mea este daca e normal sa il mai usture sau daca trebuie sa ia alte antibiotice mi puternice si daca trebuia si eu sa iau antibiotice.
multumesc
La antibiograma a iesit sensibil la : eritromicina, cloramfenicol, ofloxacin, ciprofloxacin,
biseptol, oxacilina, gentamicina. Doctorul i-a prescris biseptol timp de 7 zile dar dupa aceste 7 zile simptomele sunt aceleasi, usturimi in jurul penisului in partea de sus.
Intrebarea mea este daca e normal sa il mai usture sau daca trebuie sa ia alte antibiotice mi puternice si daca trebuia si eu sa iau antibiotice.
multumesc
3 comentarii
![skincod](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mergeti si la un medic homeopat. Antibioticele ar trebui sa fie ultima alegere a unui tratament, mai ales la dansul care nu suporta antibioticul. Sanatate multa !
![Dr. Boia Iulia Cristiana](/arata_img.php?img=cont_53631.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
A fost făcută antibiograma şi dat acest antibiotic conform antibiogramei? Dvs ar trebui să faceţi un examen de secreţie genitală şi să vă trataţi doar dacă apare ceva
![deliad24](/arata_img.php?img=cont_74204.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Multumesc pentru raspuns, manine vom merge amandoi la medic, sa vedem.poate scapam
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Interpretare spermograma
- 1interpretare spermograma
- 1Buna ziua! Interpretare rezultate spermograma
- 1pot avea copii?
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 2Spermograma
- 2interpretare spermograma
- 0criptozoospermie
- 0Interpretare spermograma
- 0Normo Astenozoospermie
- 1interpretare spermograma