spermocultura.
buna ziua, sotul meu a facut analiza, spermgrama, respectiv spermocultura si i-a iesit - stafilococ auriu hemolitic-
La antibiograma a iesit sensibil la : eritromicina, cloramfenicol, ofloxacin, ciprofloxacin,
biseptol, oxacilina, gentamicina. Doctorul i-a prescris biseptol timp de 7 zile dar dupa aceste 7 zile simptomele sunt aceleasi, usturimi in jurul penisului in partea de sus.
Intrebarea mea este daca e normal sa il mai usture sau daca trebuie sa ia alte antibiotice mi puternice si daca trebuia si eu sa iau antibiotice.
multumesc
La antibiograma a iesit sensibil la : eritromicina, cloramfenicol, ofloxacin, ciprofloxacin,
biseptol, oxacilina, gentamicina. Doctorul i-a prescris biseptol timp de 7 zile dar dupa aceste 7 zile simptomele sunt aceleasi, usturimi in jurul penisului in partea de sus.
Intrebarea mea este daca e normal sa il mai usture sau daca trebuie sa ia alte antibiotice mi puternice si daca trebuia si eu sa iau antibiotice.
multumesc
3 comentarii
Mergeti si la un medic homeopat. Antibioticele ar trebui sa fie ultima alegere a unui tratament, mai ales la dansul care nu suporta antibioticul. Sanatate multa !
A fost făcută antibiograma şi dat acest antibiotic conform antibiogramei? Dvs ar trebui să faceţi un examen de secreţie genitală şi să vă trataţi doar dacă apare ceva
Multumesc pentru raspuns, manine vom merge amandoi la medic, sa vedem.poate scapam
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 5Interpretare spermograma
- 6rezultate spermograma
- 0Spermograma interpretare, putem avea copii?
- 1Intrepretare Spermocultura
- 0Spermograma
- 0interpretare rezultate spermograma
- 0Inseminare intrauterina
- 3Interpretare spermograma - Va rog!!!!
- 0Normo Astenozoospermie
- 1Rezultat spermograma; rog interpretare!!!
- 0Spermograma Urgent
- 0Rezultat spermograma
- 4Rog interpretare spermograma
- 0Spermograma - Citire
- 2Morfologia spermei 5%
- 1Interpretare spermogramei
- 1Klebsiella pneumoniae
- 1Spermograma
- 4Spermograma - CONCLUZIE : NORMOZOOSPERMIE
Mai multe informații despre: spermograma