Somnambulism? Ajutati-ma!
Buna ziua! Am o fetita de 6 ani si un baietel de 5 luni. De vreo 4 luni incoace fetita de 6 anisori a inceput sa se trezeasca noaptea. Se da jos din pat (doarme cu mine in pat in dormitor iar sotul in sufragerie), se duce in camera unde doarme sotul meu si sta in fata lui fara sa faca/zica nimic. Intr-o noapte chiar s-a speriat sotul de ea. Am inceput sa inchid usa la dormitor sa vad ce face. Se ridica din pat merge pana in fata usii apoi se intoarce la pat, iar se duce spre usa, iar spre pat pana o intreb (incet fara sa se sperie) daca vrea cumva la toaleta. La inceput bombane apoi indrumata de mine merge la toaleta si face pipilica. Cand se intoarce de la toaleta se culca imediat iar dimineata cand o intreb nu stie nimic. Am inceput sa nu o mai intreb ca sa nu creada ca are ea ceva diferit fata de noi ceilalti. Intr-o noapte am lasat-o de vreo 3 ori sa faca asa si a facut pipilica pe ea. Mentionez ca atunci cand e in starea asta este cu ochii inchisi si se manifesta cam o data pe saptamana. Va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat ce as putea sa fac. Inainte de a veni bebelul nu facea asa. Are vreo importanta? Am tot citit pe net tot felul de cazuri si mai rau mi-au facut. Este o perioada trecatoare? Va rog mult, mult, mult de tot ajutati-ma.
Inca o intrebare in legatura cu bebelul de 5 luni. Am citit intrebarile postate de mamici si la un moment dat am gasit o mamica care zicea ca-i da bebelului 5 picaturi de vigantol. Medicul mi-a zis sa ii dau 2 picaturi pe zi. Cum este corect?
Multumesc anticipat.
Inca o intrebare in legatura cu bebelul de 5 luni. Am citit intrebarile postate de mamici si la un moment dat am gasit o mamica care zicea ca-i da bebelului 5 picaturi de vigantol. Medicul mi-a zis sa ii dau 2 picaturi pe zi. Cum este corect?
Multumesc anticipat.
3 comentarii
draga mea si eu am problema cu somnambulismul de cand ma stiu si eu plec din pat dar eu mai stau si de vb cu cine ma intalnesc in casa si dimineata nu mai sti nimicdar am auzit ca exista tratament psihologic si in legatura cu a doua intrbare eu n-am auzit pe nimeni sa dea atatea picaturi de vigatol probabil ca are ceva mai grav
draga mea si eu am problema cu somnambulismul de cand ma stiu si eu plec din pat dar eu mai stau si de vb cu cine ma intalnesc in casa si dimineata nu mai sti nimicdar am auzit ca exista tratament psihologic si in legatura cu a doua intrbare eu n-am auzit pe nimeni sa dea atatea picaturi de vigatol probabil ca are ceva mai grav
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Somnambulism sau alta tulburare ??
- 3S-a trezit intr-o dimineata la ora 4 pe balcon si nu stia ce-i cu el acolo
- 0Somnambulism si pierderi de memorie
- 0Somnambulism si depersonalizare
- 11Dintr-o data ma trezesc in pat si nu am habar cum am ajuns acolo
- 0Rspundeti! fetita de 10 ani, somnambulism
Mai multe informații despre: Somnambulismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: