Sludge-ul poate migra in coledoc?

16-10-2016
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna seara. Sunt Claudia 33 ani. Acum 18 zile am fost operata prin colecistectomie laparoscopica din cauza ca aveam sludge biliar cu crize de durere foarte dese. Dupa interventie m-am recuperat favorabil la inceput dar de doua zile acuz dureri si usturimi in dreapta sub coaste pana in spate si in unele momente se intinde si in stanga asemanatoare cu cele dinainte de colecistectomie. Este normal dupa operatie sa mai am asemenea dureri pana se obisnuieste corpul fara vezica, poate fi colonul sau se poate sa fi migrat nisip in coledoc in timpul interventiei? Am inteles ca daca ai pietricele mai mici migreaza mai usor dar si nisipul poate migra? Si daca chiar este asa poate bloca coledocul sau se elimina singur in timp? Cand este cazul sa spelez din nou la medic ce simptome ar trebui sa ma ingrijoreze? Va múltumesc si astept un raspuns.
1 comentarii
1
17-10-2016, ora 10:52
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Asemenea dureri, trecatoare, pot aparea dupa colecistectomie. Ar pune probleme, daca s-ar insoti de frisoane sau sub/icter sau urini hipercrome, scaune decolorate ( ar sugera o obstructie de cale biliara PO ). Totusi, in primii pasi ai interventiei se face ligatura cisticului, ceea ce previne migrarea in coledoc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: sludge biliar