Singur de Craciun | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

Singur de Craciun

48 comentarii 1 2
0
27-12-2010, ora 23:06
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Oricum nici nu prea am pofta de mincare, nu pot sa maninc mai mult nimic.
Da, Daria, Tatal ma va chema la el cit de curind...
0
27-12-2010, ora 23:35
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Dumnezeu este Dragoste.Iti inteleg suferinta Daniel, incearca sa treci peste asta, sinuciderile nu sunt din partea Tatalui, Tatal vrea sa nu ne luam viata, vrea sa traim pentru El.Postul va fi mai cu succes alaturi de rugaciuni, si implorare, El iti va alina durerea sufleteasca.
0
28-12-2010, ora 00:01
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Pai cand mananci din ce in ce mai putina proteina, aportu de glutamina scade, neurotransmisia nu prea mai functioneaza, pierzi contactu cu realitatea. Incepi sa te vezi deja intins pe catafalc, rudele cum plang de mama focului la capul tau, chiar si dusmanii afirmand post mortem: "Ba ce baiat bun era!"

Incepi sa te miri de maretia unui asemenea sfarsit apoteotic (oare chiar sa meriti tocmai TU o astfel de glorie ?)
DE FAPT se intampla ceva ff periculos:
*scazand aportul de glutamina, se instaleaza de la o zi la alta atrofia vilozitara (in 2 saptamani inaltimea vilozitara scade cu 50% sau ceva de genul asta).

*apoi apare permeabilizarea intestinala. Daca mananci si paine, esti la un pas sa ajungi la nebuni pentru halucinatii, episod psihotic acut, delir etc. deja poti sa vezi psihiatrul cum ranjeste ca o fiara.
Sau poate faci vreo boala autoimuna. Cauta BARIERA MUCOZALA INTESTINALA.

*scade imunitatea. Posibil sa te zgarai la un deget si sa nu se mai inchida rana in timp util daca esti subnutrit, faci vreo infectie si nu mai scapi de ea asa usor. Sau te imbolnavesti de pielonefrita ca mine.

CONCLUZIE: fii bogat la minte, ia-te cu lumea si nu mai delira online.
0
28-12-2010, ora 11:32
virgula
Nu este medic/terapeut
virgula
Germont, multumesc pt informatiile valoroase pe care le-ai pus la dispozitie (direct sau indirect).

Am gasit azi un titlu de carte, apoi si altele si am facut o comanda on line - legat de nutritie. "Gandesti cum mananci.." P.Holford etc. Cred ca-mi vor fi utile.

Raman la ideea ca o minte bogata - profunda si inteleapta, alaturi de un suflet frumos, si o vointa puternica, pot penetra orice zid impotrivitor/ orice intuneric oricat de dens ar fi sau ar parea.
Paradisul incepe in noi, cu noi.

UN An mai bun, cu adevarat Nou ! La multi ani !

(as propune ca si cuvant de ordine: nou -innoire/reinnoire/reconsiderer les idees - nastere din nou - si ce deriva de aici)
0
02-01-2011, ora 19:37
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Sa ma ajute si pe mine cineva, va rog !

http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc
0
02-01-2011, ora 20:22
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
sa te ajute cu ce?
realitatea nu e aia de la teveu, din ziare (Libertatea, CanCan etc.). Forumul este un caz particular de realitate virtuala, ce se poate dovedi foarte inselatoare.
Citesti o avalansa de mesaje postate de niste "useri", dar tu nu-i cunosti si nu reusesti sa discerni intre calitatea solutiilor.
Concret nu ramai decat cu vaiete online, timp pierdut din tineretea care nu se mai intoarce si probabil hemoroizi.
Te invarti in cerc (:

Bunul simt ce-ti dicteaza la o adica?
0
02-01-2011, ora 20:37
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Clipul e fain intr-adevar, ascultam cand eram in liceu... ce vremuri!

Darkness... imprisoning me!
Absolut horror... I cannot live!
I cannot die!
0
02-01-2011, ora 23:39
the eye :)
Nu este medic/terapeut
Fratii mei, e prea mult.

Vine un om si spune: mai este o sansa - nu vrei sa incerci?

"NU. pe mine nu ma poate nimeni ajuta." Pe tine te poate ajuta Dumnezeu in persoana daca tu vrei. M-am rugat pt tine, marius daniel - nu stiu exact cine esti - dar Dumnezeu stie cine esti. S-ar putea sa nu mai am timp sa scriu pe aici -sau paote voi mai scrie- nu stiu; insa, pt ca am intalnit un om pe forumul asta care a fost gata sa faca totul numai sa ma ajute - NU POT sa uit asta; a functionat acea unitate de suflet pe care o cere Hristos si care, in zilel de azi e un tot mai rar rar. :"sa plangi cu cel ce palnge, sa te bucuri cu cel ce se bucura" -DAR poate m-am inselat. Si totusi nu e numai atat...oameni buni...Am vazut ca totul a fost luat in usor, totul a fost citit doar la suprafata...Da, e imposibil sa poti realiza ceea ce altii capata numai tarind, intr-o lunga experienta autentica cu Dumnezeu...Nu e vorba doar de informatie - Ooo, pe toate le stim atat de bine...suntem genii peste genii...si...ce folos? Murim nemantuiti...sau ne luptam cu boli incurabile..Oameni buni, Numai Unul Singur Ne poate scoate...daca am incerca macar.dar ne e teama de ce? De cine?

oo, nuuu, noi astepatam pe altii sa ne scoata... Pe fruntasii neamului nostru...pe fruntasii culturii noastre...pe fruntasi ai vreunei religiiei Ei, uite, Hristos a fost un simplu fiu de tamplar. Oare de ce? Oare de ce Sf Petru a fost un pescar de rand - desi Luca a fost medic, Pavel, ministru - dar nu despre nume mari in sens omenesc vorbeam eu aici.E vorba de alta dimensiune...
insa... iat ca cei ce cred ca vad..chiar ei sunt orbii.Multa vreme mi-am plans de mila si as fi vrut sa fiu si eu un om de rand...cum sunt acum./ cum m-a facut El sa fiu acum...

Nu trebuie sa te lasi de Dumnezeu tau pe care-L simti ca fiind catolic, ortodox sau altfel...Nu trebuie sa-ti schimbi tu natura in vreun fel - e o prostie sa crezi asat -- dar cineva bate la usa ta si-ti spune... Nu vrei sa traiesti? A mai fi o cale...

iertati-ma, iarta-ma Daniel - nu am batut niciodata campii, si nu am scris " floricele pe campii" Pulberede stele - daca nu as fi fost la fel, o mica stea...nu m-ar fi impresionat...nu m-as fi oprit...
dar, am prevazut ca totul va fi minimalizat...cum se intampla / cum s-a intamplat dintotdeauan cand e vorba de Hristos..."Nu am venit sa aduc pacea." pacat...

:Nu ma poate nimeni ajuta.." -- "vezi-ti de viata ta... "

TREBUIE SA NE MANTUIM, oameni buni. Odihniti-va mintea, sufletul - am avut si diabet la 23 de ani si nu ami am, si era sa mor de nu stiu cate ori si Cineva a regenerat totul. Te poti face bine, OPRESTE NEBUNIA !

Nu ma supar ca ma confunzi, ca ma subestimezi..poti sa ma si lovesti, sa ma scuipi...dar salveaza-te..omule tu..macar incearca, o faci pt mine...m-as bucura cu toata inima

Am ramas pe forum pt ca m-a impresionat acele frumoase cuvinte care au fost postate si inaine de -a veni eu...MI-au retinut atentia si am zis: Doamne, ce frumos !

Pt ca stiu ce spun, pt ca viata din trecut si din prezent imi confirma ca Dumnezeul meu chiar actioneaza, chiar elibereaza ( dezleaga pe cei legati - vedeti Evangheliile si ce facea IIsus, oameni buni, nu e vorba de a fi posedat; nu e vorba sa fii supracult si nici poet ca sa vrei sa nu mori de o boala care te poate duce in iad ) - daca acum cand greul e greu si macar nu va aratati interesati sa va ajutati...Credeti daor ca detineti tot adevarul in cele spirituale dar..nici pe departe.Mantuiti-va oameni buni si scapati si de boala ! Nu radeti, nu luati in gluma..Credeti-ma pe cuvant. Ce va determina sa nu ma credeti?
Credeti-L pe Dumnezeu - dar cat Il cunoasteti? Doar doctrinele? Nu, va spun, Dumnezeu e atat de Milostiv, .Iubirea pe care o cautati si care coincide cu iubirea feminina, cu mangaierea si tandretea unui copil in bratele mamei -...of, cum sa va mai spun? Si cu cine pot vorbi cand nu sunt inteleasa - si sunt luata drept bolanava psihic...
E pierderea voastra, Nu stiu daca veti mai intalni alta ocazie.Voi numai atat puteti vedea...imi pare atat de rau...Nu vreau sa jignesc pe nimeni.Nu ma "manifest "online online - e doar adevarul.

Dar uitati-va ce mai spune IIsus: "Credeti ca am venit s-aduc pace...? Eu va spun NU; ci mai degraba dezbinare..ca..din cinci care vor fi intr-o casa, trei vor fi dezbinati impotriva a doi si...doi impotriva a trei ...Tatal va fi dezbinat impotriva fiului, si fiul impotriva tatalui...mama impotiva fiicei...si fiica impotriva mamei..." - Luca 12. 51...

Fiecare alege sa cunoasca sau sa nu cunoasca. Daca esti neliber - " intemnitat", " legat"...- El Poate sa dezlege sa elibereze. Are si slujitorii pe care-i randuieste sa faca asta.

Poti lua asta drept oportunitate, sau o ocazie pierduta.

" nu mai pot.mi-e f rau..."
Am mai spus, da, fara sa stiu nimic despre cat de mare e suferinta ta - OMULE, A DESCOPERIT DUMNEZEU prin Duhul Sau ca esti "legat" cu lanturi grele. Cine te poate dezlega ? Lasa prostiile, lasa gluma, Nu te juca cu viata ta ! Nu ar fi descoperit El daca nu te iubea. Sunt oameni pt care se fac multe rugaciuni si totusi, Dumnezeu tace..si tace. Nu le descopera nimic..nu da nici un raspuns...Ori, pe tine te-a avut in vedere chiar de la inceput...

Har si pace. Cu bine.
0
02-01-2011, ora 23:42
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
La multi ani la toata lumea !

E important ce se mananca chiar daca nu prea exista pofta de mancare ! Lipsa poftei de mancare poa sa insemne o suprasaturare a organismului, un refuz de a mai accepta mancare nepotrivita ! Deci un regim raw-vegan (crudivor) moderat ar putea fi salvarea fiindca incarcarea ficatului este de cele mai multe ori chiar cauza depresiei !
Ca solutie practica as recomanda o vizita la un cabinet naturism-nutritie sau de reflexoterapie, acolo se revine cu picioarele pe pamant din multe puncte de vedere, se poate face si diagnostic pe organe etc..

Sanatate !
0
02-01-2011, ora 23:49
Nu este medic/terapeut
in zilele de azi e un lucru tot mai rar. :"sa plangi cu cel ce palnge, sa te bucuri cu cel ce se bucura" -DAR poate m-am inselat. Si totusi nu e numai atat...oameni buni...Am vazut ca totul a fost luat in usor, totul a fost citit doar la suprafata...Da, e imposibil sa poti realiza ceea ce altii capata numai TRAIND, intr-o lunga experienta autentica

se poate sa fi facut 1000 de greseli... (daca asta e important)
0
02-01-2011, ora 23:57
;
Nu este medic/terapeut
;
http://www.youtube.com/watch?v=DgPh6V0NLIA
0
07-01-2011, ora 20:29
Nu este medic/terapeut
Ioan- Dana, LA MULTI ANI MAI FERICITI !

Din tot sufletul iti doresc sa ai sanatate in primul rand, pace si multumire de ceea ce esti, de ceea ce poti fi.

Multumind pentru lucrurile care sunt, le atragem pe cele ce nu sunt.

Putere de credinta de la Bunul Dumnezeui, pe care tu Il iubesti, incredere in oameni si in visul tau - spre care pasesti. Priveste sus, spre biruinta, acolo suntem si noi, cei ce te iubim si ne rugam pentru tine.

Cu multa drag,
0
13-01-2011, ora 02:03
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Hm, ce chestie... in afara de grupul religiosilor si Germont nu prea ai cu cine sa mai vorbesti pe forumul asta.
Se pare ca primavara asta nu se mai poarta prietenii...
0
13-01-2011, ora 03:47
tarjabv
Nu este medic/terapeut
tarjabv
Deci dumneavoastra sunteti in filmul acestea?

http://www.youtube.com/watch?v=O3R7GnxIL9Q
0
13-01-2011, ora 16:36
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Da, eu sint.
0
13-01-2011, ora 22:09
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Frumos videoclip Dane:aceasta suferinta se poate tratata foarte usor prin medicatie, sau schimb de femeie(tu cauta o fata, observ ca asta e foarte important pentru tine, atunci SOTIA SI CU DUMNEZEU INAINTE), NU E PRIMUL CAZ AUZIT DE GENUL ASTA, SENTIMENTE, EMOTII, prin rugaciune putem inlatura gandurile care nu au nici un folos vieti, femeia e facuta pentru facut copii, nu pentru a te inchina ei.
0
13-01-2011, ora 22:12
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Dumnezeu sa-te lumineze, te inteleg, dar putem trece peste prostia vietii, post negru si rugaciune, diavolul isi bate joc de mintea ta.
0
13-01-2011, ora 22:34
;
Nu este medic/terapeut
;
http://www.youtube.com/watch?v=6uSfaeqHRBQfeature=related
Adaugă un comentariu / răspuns
48 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Singurătatea poate creÈ™te riscul de boli cardiovasculare
  • Singurătatea ar putea creÈ™te riscul de tulburări mentale
  • TendinÈ›a spre singurătate – moÈ™tenită genetic?
  • Singurătatea, la fel de periculoasă ca obezitatea?
  • Cel mai amplu studiu despre fericire È™i menÈ›inerea sănătății. Ce ne face fericiÈ›i?
  • Noi cercetări privind singurătatea în rândul adolescenÈ›ilor
  • Privarea de somn accentuează sentimentul de izolare È™i de singurătate
  •