sindactilie simpla
buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns.bb al meu are 7 saptamani si la externarea din maternitate nimeni nu a depistat ca are sindactilie, si nici dr de familie cand am fost la controlul de o luna.toti m-au asigurat ca copilul e sanatos.acum 2 zile am observat ca la o manuta are 2 degetele lipite doar pielea, foarte putin si la picioruse cate 2 degete.am citit precum ca aceasta boala ar fi insotita si de sindromul apert, poland s.a.multumesc domnului nu are nici un semn ce ar indica prezenta lor.e posibil sa fie doar sindactilie si sa nu sufere si de aceste boli?
2 comentarii
Eu sper sa fie o simpla sindactilie, dar este necesar un consult chirurgical.Ti-as recomanda spitalul GR.Alexandrescu din Bucuresti, dr.Dan Enescu...acum depinde de unde esti..iti doresc multa sanatate pentru bebelus...oricum nu stiu cum de te-ai gandit la asemenea boli genetice, in pediatrie romaneasca sunt f. rare...sidactilia se rezolva rapid..Doamne ajuta.
Buna seara.
Se pare ca este vorba despre sindactilie simpla incompleta. Pentru a identifica eventuala asociere cu unul dintre sindroamele amintite este necesara o evaluare pediatrica de specialitate. Toate cele bune!
Se pare ca este vorba despre sindactilie simpla incompleta. Pentru a identifica eventuala asociere cu unul dintre sindroamele amintite este necesara o evaluare pediatrica de specialitate. Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6despre sindactilie - informatii/sfaturi
- 18sindactilie
- 4Cicatrici dupa operatie sindactilie cu grefa de piele
- 0Sindromul Holt Oram si sindactilie
- 2Sindactilie complexa
Mai multe informații despre: Sindactilia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: