simptome ciudate..cred...

04-05-2008
2anca
Nu este medic/terapeut
2anca
De ceva timp am constatat ca atunci cand citesc ceva obosesc.Ma refer nu la o oboseala a ochilor ci una fizica, de parca as fi muncit din greu.Stiu ca pare stupid ceea ce spun, dar totusi mi se intampla.Momentan sufar si de o sinuzita ce imi afecteaza aproape toate sinusurile.Simt de obicei o presiune asupra fruntii, iar cand incerc sa imi aduc aminte ceva ma inteapa capul.In timpul zilei dorm foarte mult si ma simt confuza si ametita daca ma ridic in picioare.Presupun ca e o avitaminoza, dar totusi nu inteleg ce legatura poate avea cu epuizarea din timpul conentrarii...?
2 comentarii
0
05-05-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
foloseste vitaminele si ti-am mai zis numai dormi asa mult!
0
24-06-2008, ora 00:00
kopela
Nu este medic/terapeut
kopela
buna seara, problema mea a inceput acum un an cand dupa ultima menstruatie m am simtit foarte rau m am dus la diversi medici care mi au sous sa consul un endocrinolog care in urma analizelor nu a gasit nimik grav.priblema este ca de catev luni incep sa ma sitm din ce in ce mai rau inghit foarte greu am senzatia ca nu am mancat nimik am dureri de gat foarte mari carcei si nu stiu ce sa mai fac ca daca analizele vor iesi iar destul de bune ce pot face?am inteles ca totusi analizele ptr glanda nu se fac chiar oricand ci in anumite perioade
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.