Sentiment neplacut

11-03-2023
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Salut lume. Am o întrebare ciudata. Cateodata nu mereu, când un baiat se apropie de mine foarte mult am un sentiment ciudat în stomac și îmi vin tot felul de imagini ciudate ca îmi da una, ba parca ne pupam etc, pur și simplu nu-mi place. Sentimentul asta face parte din repulsie? Și de ce îmi apar imaginile respective? Pur și simplu nu-mi plac deloc.
5 comentarii
1
12-03-2023, ora 09:11
Psiholog Patru Monica Daniela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Patru Monica Daniela
Este posibil să fie niște amintiri pe care le-ati reprimat, tocmai pentru că au fost neplăcute. Vă recomand psihoterapia pentru că, în acest cadru puteți explora originea acestor amintiri. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii.
0
12-03-2023, ora 17:33
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Se poate sa fie și din cauza viselor?Am avut diferite vise ciudate cateodata.Sau se poate din cauza faptului va atunci când eram mai mic ma pupam în bot în familie și când ma pupa varu meu sau tata ma simțeam ciudat și poate mia ramas sentimentul acela?Scuzați-mi exprimarea.
1
13-03-2023, ora 06:56
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Ca și colega mea vă recomandă psihoterapie pentru a afla natura acestor stări și a le putea controla.
0
21-03-2023, ora 19:40
Adrian Costel
Nu este medic/terapeut
Adrian Costel
Nu îmi permit momentan dar va mulțumesc.
0
21-03-2023, ora 20:15
Psihologie, București
Psihoterapia cognitiv-comportamentală e decontată de Casa de asigurări, dar iți trebuie recomandare de la psihiatru
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: atractia sexuala