ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Secretii in gat si tuse uscata dp bronsiolita

04-11-2017
krystyanaovy
Nu este medic/terapeut
krystyanaovy
Buna ziua!am un baietel de 3ani si 7luni, care in urma cu 3 sapt a fost diagnosticat cu bronsiolita acuta.tratam cu eficef, aerosoli cu ventolin+ser, aerius.in urma tratam, simptomele s-au ameliorat, dar acum dupa 3 sapt, tot mai persista secretiile in gat si tusea(mai rar).am mers si la ORL, la indicatia dr. pediatru, ca nu cumva, copilul sa aibe polipi.acolo am primit tratam cu nurofen, herbion licheni de piatra, tamalis si aerosoli cu respisun.dp aproape 10 zile cu acest tratam, simtomele de mucus in gat si tuse, tot persista...ce sa facem sa scapam de ele..starea generala a copilului e buna, dar il observ ca nu este refacut in totalitate.va multumesc!!!
1 comentarii
0
18-05-2019, ora 10:49
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! Încercați Koflet sirop în asociere cu Septilin comprimate, sunt mucolitice și au și efect antitusiv. Tratamentul prescris de medicul curant este corect, uneori tusea și aceste secreții pot persista și câteva săptămâni. O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: