secretie alba cu aspect branzos pe penis
Pentru pyta18:
Probabil ca aveti amandoi o ciuperca datorata tratamentului cu azitrox.
Ar trebui sa va examineze un dermatolog.
Probabil ca aveti amandoi o ciuperca datorata tratamentului cu azitrox.
Ar trebui sa va examineze un dermatolog.
Buna seara! In urma cu ceva timp am observat ca dimineata (mereu) si uneori si in timpul zilei mi se scurge o secretie galbuie din penis. Nu este urat mirositoare si nici nu era deranjata. Recent insa am avut un contact sexual neprotejat si dupa acel contact am observat ca partea de sub capul penisului mi s-a iritat si este foarte sensibila la atingere, chiar si contactul cu apa este foarte dureros, pielea s-a inrosit si este putin umflata. Ce ar trebui sa fac?
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cat de grav poate fi daca o uretrita gonococica nu a putut fi tratata cu urmatorul tratament:
500 mg cefort injectabil intramuscular - doza unica, dupa care doxiciclina de doua ori pe zi timp de 7 zile.
Mentionez ca nu stiu de cand am infectia deoarece nu am avut dureri, scurgeri, arsuri ci doar o secretie discreta care am crezut ca e normala deoarece nu iesea din uretra. Am facut un examen al secretiei uretrale si am fost diagnosticat cu aceasta boala si mi s-a dat tratamentul de mai sus. Pe timpul tratamentului acea secretie discreta a devenit putin mai abundenta si aproape clara. Dupa tratament secretie nu a disparut si am mers sa mai fac un examen pe lama si ieri am primit raspunsul..."relativ frecventi cogi G, relativ frecventi gonococi dispusi in diplo burati pe celulele epiteliale"
Sunt putin cam ingrijorat pentru ca am inteles ca gonoree cronica se poate trata greu si pot ramane si steril.
Va rog sa-mi spuneti cat de grav poate fi daca o uretrita gonococica nu a putut fi tratata cu urmatorul tratament:
500 mg cefort injectabil intramuscular - doza unica, dupa care doxiciclina de doua ori pe zi timp de 7 zile.
Mentionez ca nu stiu de cand am infectia deoarece nu am avut dureri, scurgeri, arsuri ci doar o secretie discreta care am crezut ca e normala deoarece nu iesea din uretra. Am facut un examen al secretiei uretrale si am fost diagnosticat cu aceasta boala si mi s-a dat tratamentul de mai sus. Pe timpul tratamentului acea secretie discreta a devenit putin mai abundenta si aproape clara. Dupa tratament secretie nu a disparut si am mers sa mai fac un examen pe lama si ieri am primit raspunsul..."relativ frecventi cogi G, relativ frecventi gonococi dispusi in diplo burati pe celulele epiteliale"
Sunt putin cam ingrijorat pentru ca am inteles ca gonoree cronica se poate trata greu si pot ramane si steril.
Pentru robertm:
Aveti o boala cu transmitere sexuala! Mergeti cat mai repede la dermatolog!!!
Aveti o boala cu transmitere sexuala! Mergeti cat mai repede la dermatolog!!!
Pentru razvan8319:
Este destul de grav, deoarece puteti transmite boala si puteti face o serie de complicatii mergand pana la sterilitate.
Este destul de grav, deoarece puteti transmite boala si puteti face o serie de complicatii mergand pana la sterilitate.
Am fost ieri sa-mi fac o cultura pentru gonoree + antibiograma, numai ca raspunsul il primesc abia dupa 14 zile. Sa stau asa pana atunci?
Sunt foarte stresat...nici nu stiu cum am sa reactionez daca raman steril.
Sunt foarte stresat...nici nu stiu cum am sa reactionez daca raman steril.
Boala nu am la cine sa o transmit pentru ca sunt casatorit de 4 ani. De fapt am transmis la sotie sau ea mie...desi nu prea cred.
Probabil am luat "buruiana" cand eram in facultate ca pe vremea aia nu prea aveam stare in camin. De la cine...greu de ghicit.
Probabil am luat "buruiana" cand eram in facultate ca pe vremea aia nu prea aveam stare in camin. De la cine...greu de ghicit.
Tocmai am venit de la medicul dermatolog care mi-a dat primul tratament. Acum a zis sa i-au ciprinol 500 mg de doua ori pe zi timp de 12 zile. Si daca nu-mi trece sa astept antibiograma si sa vin din nou la el. Este ok tratamentul. Mie normal mi se parea sa astept intai antibiograma si apoi sa-mi recomande antibioticul.
Buna seara !!! Ma numesc Cristi si de vre-o 3 saptamani am o secretie a penisului nu foarte abundenta, fara usturimi la urinare, am fost la medicul dermatolog si mi-a dat urmatorul tratament : in prima zi tinidazol 4 pastile doza unica, a doua zi eficef 2 pastile la fel doza unica iar apoi 7 zile de doxicilina cate 1 pastila la 12 ore. Secretia nu mai e ca inainte e mai putina dar nu a disparut.Am facut o secretie uretrala si la analize mi-a iesit : - relativ frecvente celule epiteliale, - relativ frecvente leucocite, - Trichomonas prezent, - flora polimorfa abundenta.Am fost iar la control si mi-a dat in continuare alte antibiotice si anume : metronidazol 4 pastile pe zi ( 2 dim si 2 seara ) 7 zile si apoi timp de 7 zile ofloxin 1 pastila pe zi.Intrebarea mea este daca acest tratament este bun ( metronidazolul si ofloxin) sau ar trebui sa consult urgent un alt medic ??????
Va multumesc
Va multumesc
Pentru razvan8319:
Si mie mi se pare mai corect sa asteptati antibiograma!
Si mie mi se pare mai corect sa asteptati antibiograma!
Da ! Nu ati intrebat acest lucru cu 6 semne de intrebare ???????
Oras mic randament mic.
Am primit rezultatele culturii si la cultura nu mi-a gasit gonoree si nu stiu ce bacterie coagulaza.
Logic era daca pe lama se evidentiata gonoree sa iasa si la cultura. Acum timpul trece si probabil boala mi se agraveaza.
Acum nici nu stiu ce sa mai cred am...nu am.
Am primit rezultatele culturii si la cultura nu mi-a gasit gonoree si nu stiu ce bacterie coagulaza.
Logic era daca pe lama se evidentiata gonoree sa iasa si la cultura. Acum timpul trece si probabil boala mi se agraveaza.
Acum nici nu stiu ce sa mai cred am...nu am.
buna seara.
am aceasi secretie "branza" de care se vorbeste dar mia aparut si niste puctev rosi pe varful "capului" penisului, este ceva grav? as prefera un tratament fara consultul unnui ginecolog.
am aceasi secretie "branza" de care se vorbeste dar mia aparut si niste puctev rosi pe varful "capului" penisului, este ceva grav? as prefera un tratament fara consultul unnui ginecolog.
Ginecologii consulta doar femei!
Dvs ar trebui sa mergeti la un dermatolog.
Dvs ar trebui sa mergeti la un dermatolog.
Buna seara!!! Am citit si eu despre aceasta mazga!! Am 25 ani, problema aceasta am avut-o si eu mai demult si mi-a trecut de la sine!!!!Acum a revenit am luat un tratament cu antibiotice augmentin de 5 zile am avut o viroza! In ultimile 3 zile acea mazga mi-a aparut la fel ca randu trecut cu mici fisuri ale preputului cu inflamari ici colo si mancarimi!!! Sper sa imi treaca! Cand vreau sa decalotez in afara ca ma ustura din cauza fisurilor ma tine ca un inel! De putut inca pot dar mai greu!! ce sfaturi pot e sa imi dati? multumec!!!Sarbatori fericite!!!
tot eu sunt cel de mai sus daca am penisul in erectie nu pot sa il decalotez din cauza ca e unflat preputul sau cred cai nelu ala nu ma lasa!!! Ce e asta e de la partenera?
Da din cate am citit din toate posturile eu intradevar gelul de dus il folosesc pt igiena exterioara cat si pt interioara a capului penisului si cred ca si asta e motivul inflamarii preputului!
Am tinut pana la urma tratamentul cu ciprinol dar fara rezultate. Acum am alte probleme au inceput sa ma doara testicolele va rog dati-mi un sfat o clinica buna din suceava sau iasi.
salut.
am si eu o problema, nu stiu cat de mare e, daca ma puteti ajuta..v-as fii recunoscator...
am facut sex neprotejat cu iubita mea, acum 2 zile, si tin sa mentionez ca nu e prima oara. azi dimineata, cand m-am trezit, inainte sa ma duc sa urinez, ma manca capul penisului, dar nu foarte rau..m-am dus, si am observat ca am capul penisului foarte rosu, iar cand trag de piele asa, si aceea este rosie, pe dedesubt...ce ar mai fii de zis este faptul ca pe cap si pe piele, tot pe dedesubt. e asa alb..o chestie..nu foarte abundenta..iar cand mi-am facut baie imediat, am observat ca se si cojeste..nu ma doare, nu ma mai mananca, nu miroase..urinez normal. Prietena mea a fost racita, si urma un tratament cu antibiotice.. chestia e ca am luat si eu raceala.. nu stiu, astept pareri.. daca am omis ceva, va raspund cand ma intrebati..
multumesc anticipat!
am si eu o problema, nu stiu cat de mare e, daca ma puteti ajuta..v-as fii recunoscator...
am facut sex neprotejat cu iubita mea, acum 2 zile, si tin sa mentionez ca nu e prima oara. azi dimineata, cand m-am trezit, inainte sa ma duc sa urinez, ma manca capul penisului, dar nu foarte rau..m-am dus, si am observat ca am capul penisului foarte rosu, iar cand trag de piele asa, si aceea este rosie, pe dedesubt...ce ar mai fii de zis este faptul ca pe cap si pe piele, tot pe dedesubt. e asa alb..o chestie..nu foarte abundenta..iar cand mi-am facut baie imediat, am observat ca se si cojeste..nu ma doare, nu ma mai mananca, nu miroase..urinez normal. Prietena mea a fost racita, si urma un tratament cu antibiotice.. chestia e ca am luat si eu raceala.. nu stiu, astept pareri.. daca am omis ceva, va raspund cand ma intrebati..
multumesc anticipat!
Buna ziua am 16 ani si acum 1 luna sa inflamat foarte putin partea de jos al prepultului partea aceea era putin rosie si cu un fel de basicute foarte mici aproape minuscule cu putina mancarime, dupa vreo 1-2 saptamani de spalat zilnic cu sapun dar cateodata ma spalam si cu apa rece, imflamatia si basicutele au disparut dar mancarimea si rosu tot a ramas, dar acum de vreo 3-4 zile am si o secretie(smegma) albicioasa care vine dupa pielea penisului. ce poate fi? mentionez ca nu am avut raporturi sexuale niciodata si iau amoxicilina 1 gr odata la 8 ore si fluconazol(diflucan) 300 mg pe zi + alte medicamente fiindca am facut un transplant. Astept raspuns si sper sa nu fie nevoie sa merg la doctor
Buna ziua, am 20 de ani, acum cateva zile a inceput sa-mi iasa din interiorul penisului o secretie ceva de genul spermei dar un pic mai apoasa si asta cam in fiecare zi, cam o data de 2 ori pe zi si ma mananca in interior iar cand urinez ma ustura putin..va rog imi puteti spune si mie ce am, infectie, boala cu transmitere sexuala, si ce sfaturi imi dati..apropo nu am mai facut sex de o luna si ceva..va multumesc mult.
O adaugare la ce am spus mai sus.. mancarimea s-a cam diminuat azi iar secretia e app incolora si a fost doar de dimineatza putin.. va multumesc anticipat astept raspunsul dumneavoastra..
disparitia"branzei" are loc odata cu reperea atei?am 14 ani si am si eu acea "branza"...cand imi ating capul penisului prin pantaloni ma doare f tare...trebuie sa ma duc la medic?
buna ziua!cam de 2 saptamani am mancarimi pe canalul penisului si pe cap.cand urinez am usturimi...asta se intampla dupa ce am avut un contact sexul neprotejat.acum a inceput sa mi se scurga o substanta alb-galbuie si penisul sa aiba un miros destul de deranjant.ce parere aveti dumneavoastra?ce ar trebui sa fac?Va multumesc anticipat!
Buna seara acum cateva zile mi-a aparut sub capul penisului langa ata o umflatura de 2 cm seamana ca un vierme sub piele...nu am nici o senzatie de durere sau disconfort...dar e ca o vena umflata de 2 cm care are culoarea pielii si sunt putin ingrijorat. Astept un raspun din partea dumneavoastra. Multumesc anticipat!
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la cateva intrebari legate de urmatorul subiect:
Sperma mea are un miros urat. Nu am nici un fel de scurgeri, nu am mancarimi. Dupa fiecare act sexual insa sperma mea emana un miros neplacut destul de puternic.
Mai trebuie sa stiti si ca in timpul erectiei nu pot decalota iar sperma parca nu mai are acel aspect laptos ci din contra, pare diluata.
Anul trecut am fost la o consultatie la dermatolog si mi s-a spus ca totul este in regula, insa acum nu mai sunt convins de acest lucru.
De aproximativ 6-7 luni de zile fac sex neprotejat cu partenera de viata in speranta conceperii unui copil insa rezultatele intarzie sa apara. Stresul poate fi si el luat in calcul.
Intrebarile mele sunt:
1. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a afla ce este cu acel miros urat?
2. Care sunt implicatiile pe termen lung in acest caz, ma pot gandi la sterilitate?
3. Unde trebuie sa merg pentru a afla daca spermatozoizii mei sunt ok?
Va multumesc pentru intelegere si pentru timpul acordat.
O zi buna!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la cateva intrebari legate de urmatorul subiect:
Sperma mea are un miros urat. Nu am nici un fel de scurgeri, nu am mancarimi. Dupa fiecare act sexual insa sperma mea emana un miros neplacut destul de puternic.
Mai trebuie sa stiti si ca in timpul erectiei nu pot decalota iar sperma parca nu mai are acel aspect laptos ci din contra, pare diluata.
Anul trecut am fost la o consultatie la dermatolog si mi s-a spus ca totul este in regula, insa acum nu mai sunt convins de acest lucru.
De aproximativ 6-7 luni de zile fac sex neprotejat cu partenera de viata in speranta conceperii unui copil insa rezultatele intarzie sa apara. Stresul poate fi si el luat in calcul.
Intrebarile mele sunt:
1. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a afla ce este cu acel miros urat?
2. Care sunt implicatiile pe termen lung in acest caz, ma pot gandi la sterilitate?
3. Unde trebuie sa merg pentru a afla daca spermatozoizii mei sunt ok?
Va multumesc pentru intelegere si pentru timpul acordat.
O zi buna!
Multumesc pentru raspuns.
Va dati interesul de nu se poate. Adevarul e ca la cum se misca lucrurile pe la noi sa astept unr aspuns in 2 luni e inadecvat.
Va dati interesul de nu se poate. Adevarul e ca la cum se misca lucrurile pe la noi sa astept unr aspuns in 2 luni e inadecvat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 3cartilagiu in penis?
- 110Penis prea mic
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 3problema cu penisul... imi este si rusine sa fac sex cu prietena mea
- 12Probleme cu penisul
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 3Iritatie + secretie penis
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 5vegetatie penis
- 2bubite albe pe capul penisului
- 3dul in penis
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 6Secretie ciudata pe penis
- 6Secretie alba vascoasa pe penis
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 0Penisul in contact cu sangele partenerei - parteneri sanatosi, efecte
Mai multe informații despre: Penisul secretie alba pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: