Se poate uita cineva peste filmul acesta la genunchi va rog!

28-04-2021
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Bună ziua, îmi poate spune cineva va rog dacă e vreo problema la acest film la genunchi?
https://postimg.cc/47MjBf9w
https://postimg.cc/xq1KPGfs
8 comentarii
1
28-04-2021, ora 11:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Este absolut imposibil de spus ce se intampla fara o examinare clinica directa.
Radiografia este rarissim utila in problemele genunchiului (mai ales in cazul fracturilor, al tumorilor etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-04-2021, ora 11:23
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Buna ziua, întrebarea mea este dacă genunchiul nu prezinta vreo fractură în radiografiile respective!
0
28-04-2021, ora 11:45
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Vreau doar sa știu dacă se vede ceva la radiografia respectiva sau dacă genunchiul e sănătos, mulțumesc pentru răspuns!
0
28-04-2021, ora 13:14
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Pe radiografie nu se observa nimic "spectaculos" (fractura, tumora de mare dimensiune etc).
Dar radiografia nu poate fi analizata corect fara o examinare clinica directa (simpla vizualizare a radiografiei nu exclude existenta unor leziuni mai subtile, care ar putea fi decelate prin corelarea cu examinarea clinica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
28-04-2021, ora 13:20
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Mulțumesc frumos domnule doctor! O sa mi fac și o programare la ortoped ca să mi examineze piciorul, o zi buna în continuare! :)
0
14-05-2021, ora 15:14
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Buna ziua din nou, am fost la un ortoped și mi a evaluat piciorul prin toate testele posibile și a zis ca nu pare sa am nimic, poate posibil sa fie ceva la meniscul intern ca s a auzit un click micut de tot, mi a dat un tratament pe care sa l urmez și a zis ca is șanse destul de mici sa fie ceva la menisc, nu am simtit nici o durere, acuma am încercat sa merg cu bicicleta și nu prea simt nimic la genunchi, având în vedere ca acum vreo 3 săptămâni de abia mergeam, în schimb simpt furnicături la degetul mare de la picior și o amorțeală câteodată asa imediat cum începe degetul și asa puțin glezna moale in partea exterior sper talpa, poate sa fie un efect advers de la pastilele respective?
0
14-05-2021, ora 17:23
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Mulțumesc anticipat pentru răspuns, am primit diagnosticul de entorsa la genunchi, imi puteți spune va rog cam cât durează pana te refaci 100 la 100 dintr o astfel de problemă
0
14-05-2021, ora 21:49
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Depinde de gravitatea leziunilor si de datele D-voastra personale.
Rareori exista in ortopedie o refacere 100%.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: radiografie genunchi