Scrasnit de dinti suparator in timpul noptii

04-02-2007
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
Sunt dispearata, nu stiu unde sa ma adresez cu privire la problema mea. Am probleme in somn, cand dorm, scrasnesc foarte tare din dinti.si sunt casatorita de 3 luni, asta mi-a facut cateva probleme cu sotul meu care nu mai voia sa doarma cu mine. In cele din urma mi-a spus, ca timp de 3 luni scrasnesc din dinti aproape in fiecare seara, nu poate dormi din cauza asta doarme separat. Va rog mult exista o solutie la aceasta afectiune? Daca e o afectiune si care e cauza? Va rog din suflet
4 comentarii
0
04-02-2007, ora 00:00
morrigan
Identitate neconfirmată
morrigan
se numeste bruxism nocturn si cauzele sunt variate: de la stress pana la probleme cu dintii. Faceti o vizita la dentist si vi se va recomanda o gutiera (asa se numeste aparatul) pe care o sa-l purtati noaptea ca sa nu ma scrasniti din dinti si sa va protejati dantura (si sotul). Multa sanatate!
0
05-02-2007, ora 00:00
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
Multumesc pentru raspuns. Din ce oras sunteti dvs? Am vazut ca sunteti stomatolog din profil, dar ar fi bine sa va completati la descriere si orasul, adresa cabinetului si de ce nu, numarul de telefon. Astfel veti putea fi contactat de cei din orasul dvs si imprejurimi. Se stie ca stomatologi sunt foarte multi, de aceea este greu sa iti alegi stomatologul tau. Mult succes si inca o data multumesc pentu raspuns.
0
05-02-2007, ora 00:00
morrigan
Identitate neconfirmată
morrigan
Cu placere...sunt in Bucuresti. Ma bucur ca v-am fost de folos. M-am gandit la sugestia dvs si am scris la profil mai multe date despre mine. Oricand aveti vreo nelamurire desopre dinti si nu numai dati-mi un mesaj si va voi raspunde cat pot de repede!
Toate cele bune dvs si familiei!
0
20-11-2007, ora 00:00
crimus
Nu este medic/terapeut
crimus
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bruxism - scrâșnitul din dinți
  • De ce ne scrâșnim dinții noaptea
  •