Scleroza sistemica sau Boala de colagen

25-01-2020
aureliaalbu89
Nu este medic/terapeut
aureliaalbu89
Din mai 2018 am fost diagnosticata cu aceasta cumplita boala si vreau sa iau legatura cat mai urgent si cu alte persoane cu acest diagnostic
4 comentarii
0
01-02-2020, ora 12:36
Floare rara
Nu este medic/terapeut
Floare rara
Am fost și eu diagnosticata recent cu această boală rara. M-ar interesa ce tratament urmați si daca aveti rezultate.
0
01-02-2020, ora 13:38
aureliaalbu89
Nu este medic/terapeut
aureliaalbu89
Draga mea eu pana in prezent eu nu am afectate organele interne .Am facut multe investigatii in acest sens
. Iau doar tratament pentru circulatia sangelui pe care le luam si inainte pentru varice.
In primavara lui 2018 au inceput sa imi cada sprincenele dar si sindromul Raynaud si am facut analize.
Am mers in spitale doar in Bucuresti la fiecare 3 luni pentru investigatii aproape un an dar acum au spus sa merg la un an.
Se vad pe langa gura zone mi umflate..
Eu am 70 de ani
Suna-ma te rog 0725 381 044
0
20-02-2020, ora 12:40
aureliaalbu89
Nu este medic/terapeut
aureliaalbu89
Buna ziua.
Am scris despre SINDROMUL RAYNAUD dar nu toate presoanele stiu cum se manifesta fiind foarte rar intalnit.
Degetele de la maini se albesc ca si cum nu ar avea sange in ele in prezenta frigului si am o senzatie de amorteala.
Dupa cateva minute tinute in apa calda se fac vinete dupa care se inrosesc foarte tare.
Toate aceste schimbari dureaza cam 10 minute.
Degetul mare nu este afectat.
Pentru protejarea mainilor de frig, manusile, orinat de groase ar fi nu sunt de efect.
Trebuie purtate doar manusi care au barerii pentru incalzit sau exista niste granule care in contact cu aerul degaja caldura necesara incalzirii mainilor.
Acest sindrom este un semnal al Bolii de colagen.
0
29-02-2020, ora 17:57
aureliaalbu89
Nu este medic/terapeut
aureliaalbu89
ROmedic In anul 2013 am pus un subiect intitulat , , FISTULA CAROTIDO - CAVERNOASA " pe care insa nu il mai gasesc . Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Scleroza sistemica bolile de colagen si afectarea pulmonara