scaun cu probleme

19-05-2010
puxulita
Nu este medic/terapeut
puxulita
Am o fetita de 3 saptamini si am probleme cu ea referitor la scaun: face o data la 3-4 zile si nu cred ca este bine. Am folosit termometrul dar fara rezultat dupa care am folosit un sfert de supozitor cu clicerina cu succes. Am inteles ca nu este bine sa obisnuiesc copilul cu supozitor si doresc niste sfaturi in privinta asta. Mentionez ca fetita suge de la piept si mai primeste din cind in cind supliment din lapte praf marca NAN de la nesttle deoarece am impresia ca nu se satura.Maninca foarte bine. In fiecare zi ii fac masaj cu piciorutele dar nici un rezultat. Scaunul este ok nici tare nici moale de culoarea mustarului.Mai folosim si niste picaturi pt colici Bonisan si Sabsimplex alternativ.
1 comentarii
0
23-05-2010, ora 09:17
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In general la sugar constipatia e semn al unei bune absorbtii. Cei de la Humana au un preparat Milkzucker care e lactoza si se poate adauga una sau mai multe ligurite in biberon pentru constipatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul