Sarcoidoza si BPOC

06-12-2013
Mircea Constanta
Nu este medic/terapeut
Mircea Constanta
Buna seara romedic.Numele meu este Mircea am 27 de ani sunt din Constanta.
Scriu acest post in speranta de a primi un mic ajutor din partea dvs si multumesc frumos pentru cei ce ma pot ajuta cu urmatoarele informatii.
Tatal meu a fost diagnosticat cu Sarcoidoza Pulmonara si BPOC acum aproximativ 2 ani.
Este sub tratament ia predninson si multe alte pastile.
Momentan se afla intr-o situatie destul de grava avand in vedere ca acuza dureri mari in zona pieptului, in zona plamanilor locul difera de la o durere la alta plus respiratie foarte grea cateodata sa nu mai vb de starea sa psihica despre care nu pot spune decat ca este la pamant.
Am citit f mult la dvs pe forum despre aceasta boala, sarcoidoza insa nu am gasit absolut nici un post despre fitoterapie sau despre nutritie ori recomandari si interziceri ca sa zic asa.
Vreau sa stiu daca cine va diagnosticat cu aceste boli a consultat un nutritionist ori un fitoterapeut.
Pe langa tratamentul pe care tatal meu i-l ia de aproximativ 2 ani vreau sa incercam sa ajutam cumva organismul si cu alimentatia cuvenita ori cu ceaiuri masaje cu plante ori orice altceva care ne-ar putea ajuta pentru ca tratamentul se pare sa nu dea roade..
Astept raspunsul dvs si va multumesc frumos pentru cei ce posteaza, pentru sfaturile si timpul dvs petrecut sa-mi raspundeti la acest post.
Va doresc toata sanatatea din lume
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.