Sarcină?

10-11-2018
Timi232
Nu este medic/terapeut
Timi232
Buna ziua! In urma cu 3 săptămâni am avut un contact sexual cu partenera. Diferența ii că nu o fost un contact sexual direct. In urma căreia mă tem sa nu fi ajuns ceva mostra de sperma pe mâna și sa ii fi transmis în vagin. La 2 zile o inceput să aibă secreții maroniu deschis vreo (2 zile+ mâncărime pe toată perioada), după care în acea săptămâna tot o avut secreții vaginale, (menționez ca o avut o mica pată roșie în sap a doua) nu știu exact în ce zi anume. In săptămâna a 3-a nu o mai avut scurgeri. La ultima secreție o spus că o avut o scurgere mai solidă și un sac mic alb. Mă tem sa nu fie vorba de o sarcină. O făcut testul de sarcina miercuri sap 3 de la contact. Pe test o ieșit negativ.
Acum teoretic trebuia să aibe CM pe 8 și nu i-a venit.
Din câte mă citit secrețiile apar in timpul ovulației. Iar de la terminarea ovulației apx 14 zile până la cm. Va rog ajutați-mă cu un răspuns...
2 comentarii
0
13-11-2018, ora 09:02
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

daca nu a existat un contact sexual cu penetrare nu exista posibilitatea de a ramane insarcinata,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
18-11-2018, ora 21:17
alexuta12
Nu este medic/terapeut
alexuta12
Buna va rog sa ma ajutati cu un raspuns am un ciclu regulat de 28 de zile luna trecuta mia venit pe data de 20 si sa terminat pe data 23 octombrie 2018 si pe data de 6 noiembri am facut sex neprotejat cu ejaculare inauntru pana pe data de 14 noiembrie iar dupa o zi mia venit ciclu e posibil sa ami vina peste sarcina am dureri de cap ameteala dureri de sani stari de voma va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul