sangerari dese
buna ziua.ma numesc monica..sunt gravida in 5 luni...am ajuns sa va scriu deoarece am o nedumerire..sunt ff speriata ce sa mai.sa va spun povestea mea...nu prea frumoasa.in luna a 3-a am sangerat am fost la urgenta...am scapat...diacnosticul..cistita acuta.sau o desprindere usoara a placentei...nici dr..nu stiau sigur...pfff.in fine..apoi...in saptamana 18 am ajuns iar la urgenta cu sangerari de data aceasta mai mari ca prima oara.am stat internata 3 zile diacnosticul fiind desprinderea placentei..iar...apoi am fost externata sangerari nu am mai avut inca 2 zile dupa externare care dupa aceea am inceput iar..sangerare...dar mai mult sa zic...chegulete..sangele maroniu.incetul cu incetul acum am 22 saptamani si tot mai am scurgeri sa le zic asa de 3-4 ori pe zi...as dori sa stiu si eu daca exista cnva sa imi rasp...daca chiar este o problema mare.ce sa zic bebele cred eu ca e bn face tumbe toata ziua...dar sunt speriata rau...stiu ca nu prea e normal sa sangerezi si de asta as dori un sfat din partea cuiva daca se poate...va multumesc mult de tot!Succes viitoarelor mamici!
1 comentarii
da cum ??!!nu ti a dat nimic...progesteron ??de ex pt sustinerea sarcinii
si eu am avut o sangerare p la 11 sapt si de atunci mi a dat utrogestan, sa iau km 2 luni si cv pana misca...nu am mai avut de atunci nici o sangerare.
si eu am avut o sangerare p la 11 sapt si de atunci mi a dat utrogestan, sa iau km 2 luni si cv pana misca...nu am mai avut de atunci nici o sangerare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: