Sangerare dupa menstruatie
Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am o menstruatie regulata de obicei, insa de data aceasta a fost ceva diferit. In urmatoarea zi dupa terminarea menstruatiei, am avut o mica sangerare care am observat-o pe hartia igienica. Nu am dureri, sau alte modificari.
3 comentarii
Salut,
De cele mai multe ori astfel de 'sangerari' modificate nu reprezinta absolut nimic anormal. Rareori ele pot fi legate de un avort timpuriu iar in situatii si mai rare ele pot fi legate de o problema a colului uterin.
Daca vrei sa fi 100% linistita recomand un test de sarcina si un test Papanicolaou (daca nu ai facut unul in ultimile 12 luni).
Numai bine.
De cele mai multe ori astfel de 'sangerari' modificate nu reprezinta absolut nimic anormal. Rareori ele pot fi legate de un avort timpuriu iar in situatii si mai rare ele pot fi legate de o problema a colului uterin.
Daca vrei sa fi 100% linistita recomand un test de sarcina si un test Papanicolaou (daca nu ai facut unul in ultimile 12 luni).
Numai bine.
Va multumesc mult! O seara placuta va doresc..
Simina, eu mereu am spotting doua trei zile dupa terminarea menstruatiei si medicul meu mi-a spus ca este in regula. Spottingul inainte si dupa menstruatie ori in timpul ovulatiei nu trebuie sa te ingrijoreze, multe femei se confrunta cu asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Sangerare vaginala la 2 zile dupa menstruatie
- 0Menstruație la 2 zile distanță !!
- 2Menstruație de 2 ori pe lună.
- 0Sângerare vagială între menstruații
- 3Sangerare abundenta de 16 zile
Mai multe informații despre: sangerarea vaginala dupa menstruatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: