Sânge din penis
Salut! Aseară am avut contact sexual cu prietenul meu, și spre sfârșitul actului s-a retras fiindcă simțea ca îl ustura penisul și când am aprins lumina am văzut sânge, el spune ca i s-a rupt așa zisa ață. Țin sa menționez ca imediat am fost sa urinez și am observat ca aveam și eu in vagin sânge de la el, dar l-am eliminat odată cu urina. a mai trecut cineva prin asta??
4 comentarii
Buna seara
Treaba cu "ruptul atei" tine de Evul mediu, e un basm.
O sangerare la nivelul penisului poate avea urmatoarele cauze:
- o problema anatomica (ex.fimoza) sau o malformatie
- sex mai dur sau prelungit fara preludiu si/sau fara lubrifiere corespunzatoare
- infectii subcutanate care erup datorita frecarii etc.
- folosirea incorecta a prezervativului
Nu stim daca sangele era de la partener sau este o sangerarea vaginala care poate fi cauzata de un rest de sange in urma menstruatiei, de un sex mai dur care a rupt niste tesuturi sau de acea lipsa de lubrifiere despre care scriam mai sus.
Indiferent care ar fi cauzele recomand abstinenta sexuala pentru cateva zile pentru a se vedea daca apar alte probleme. Daca simptomele continua sau apar si altele va fi nevoie de un control medical si eventual analize specifice.
Treaba cu "ruptul atei" tine de Evul mediu, e un basm.
O sangerare la nivelul penisului poate avea urmatoarele cauze:
- o problema anatomica (ex.fimoza) sau o malformatie
- sex mai dur sau prelungit fara preludiu si/sau fara lubrifiere corespunzatoare
- infectii subcutanate care erup datorita frecarii etc.
- folosirea incorecta a prezervativului
Nu stim daca sangele era de la partener sau este o sangerarea vaginala care poate fi cauzata de un rest de sange in urma menstruatiei, de un sex mai dur care a rupt niste tesuturi sau de acea lipsa de lubrifiere despre care scriam mai sus.
Indiferent care ar fi cauzele recomand abstinenta sexuala pentru cateva zile pentru a se vedea daca apar alte probleme. Daca simptomele continua sau apar si altele va fi nevoie de un control medical si eventual analize specifice.
Buna seara! O sa apelam la abstinenta. Am încercat anal, fără lubrifiere...ceva nou pentru amândoi, nu am folosit prezervativ. Va mulțumesc!
Buna ziua, va recomand sa cititi cu atentie articolul: -------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
buna ziua, ma confront si eu cu o problema de cateva luni, pe capul penisului in partea de jos pe linga zona pe unde ma pis am observat ca pielia este alba in timpul actului sexual apart fisuri mai bine zis rana si devine dureros cum pot vindecare aceasta problema?dati mi un sfat va rog ms.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Ajutor! Rani pe penis
- 0Rana penis
- 0Rana pe penis
- 1ma confrunt cu o problema si as dori un sfat de urgenta
- 0penis vanat!
- 5Problema penis, lipsa lubrifierii
- 0Rana micuta langa capul penisului
- 0Rana Penis
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
- 0Rana sub pielea capului penisului
- 0Dureri insuportabile preput