rosu in gat
buna!sunt noua printre voi dar am nevoie de cateva sfaturi.Baietelul meu, Fabian are 6 luni si a fost astazi diagnosticat cu rosu in gat
Nu a facut febra deloc doar ca a fost mai agitat.Mi s-a prescris Cexyl, Nurofen si vitaminaC.Sfatuiti-ma ce sa fac.Sa-i dau antibiotic?
Nu a facut febra deloc doar ca a fost mai agitat.Mi s-a prescris Cexyl, Nurofen si vitaminaC.Sfatuiti-ma ce sa fac.Sa-i dau antibiotic?
2 comentarii
Cexylul este un antibiotic semisintetic!!Continuati tratamentul asa cum a spus medicul pediatru!
Multa sanatate
Multa sanatate
Daca ati inceput tratam. cu cexil, continuati. Chiar daca nu are spectru asa mare, data viitoare intrebati si de Biseptol - varianta pt. copii: sirop. De baza sunt badijonajele bucale, VIT.C, portocale, morcov crud (suc de morcov+ portocale). puteti sa-l incercati pe cel gata preparat, special pt IMUNITATE: Sucul A+C, de la Biotta, cred ca il veti gasi si pe net! Sa va luati sa aveti tot timpul in casa. pt. gat + plamani puteti lua in plus si Sucul de Soc! - dar la copil pe acesta il dati dupa masa, pt. ca e putin astringent si mai limiteaza apetitul, uneori.
sanatate!
sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune: