rog interpretare rezultat HP si IHC
buna ziua
sotul meu a fost operat de o tumora la intestinul subtire si a luat urmatoarele rezultate
HP:fragment intestinal cu prezenta la nivelul peretelui de proliferare tumorala alcatuita din celule alungite si fuziforme dar si epiteliale, cu moderat pleomorfism nuclear, cu activitate mitotica scazuta, cu intinse zone de necroza;tumora intereseaza mucoasa si prezinta intinsa ulceratie
IHC: CD 117 pozitiv intumora CD 34 pozitiv in tumora, S100 pozitiv in rare celule;ACT pozitiv zonal;MNF 116 NEGATIV ;KI67 pozitiv 3% in celule tumorale
iar la concluzii scrie: aspectul HP si testele IHC sunt compatibile cu o tumora stromala gastrointestinnala
as vrea va rog sa stiu daca este grav si daca trebuie sa tine vreun regim
va multumesc din suflet pt ajutor
sotul meu a fost operat de o tumora la intestinul subtire si a luat urmatoarele rezultate
HP:fragment intestinal cu prezenta la nivelul peretelui de proliferare tumorala alcatuita din celule alungite si fuziforme dar si epiteliale, cu moderat pleomorfism nuclear, cu activitate mitotica scazuta, cu intinse zone de necroza;tumora intereseaza mucoasa si prezinta intinsa ulceratie
IHC: CD 117 pozitiv intumora CD 34 pozitiv in tumora, S100 pozitiv in rare celule;ACT pozitiv zonal;MNF 116 NEGATIV ;KI67 pozitiv 3% in celule tumorale
iar la concluzii scrie: aspectul HP si testele IHC sunt compatibile cu o tumora stromala gastrointestinnala
as vrea va rog sa stiu daca este grav si daca trebuie sa tine vreun regim
va multumesc din suflet pt ajutor
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.