Rinosinuzita cronică etmoido-maxilară stânga
Bună ziua! Acum 20 de ani am fost diagnosticată cu epilepsie, la vârsta de 12 ani, în urma unui examen ct, am urmat mai multe tratamente medicamentoase din câte mai retin in ordine:kepra, neurontin, depakine, lamotrix și in cele din urma lamictal(400/zi). Cel din urmă fiind cel mai eficient, stopându-mi crizele. Însă s-au indesit emoțiile epigastrice și automatismele verbale, zâmbet necontrolat în special la emoții pozitive, bucurie luare prin surprindere, și in timpul somnului, mai dese fiind in perioada ciclului menstrual. De curând am efectuat un examen IRM cerebral cu substanța de contrast iar rezultatul este: Rinosinuzita cronică etmoido-maxilara stânga. Restul rezultatului fiind în limite normale. Al 2-lea examen a fost un examen PET scan cu 18 FDG la Oradea, rezultatul fiind: aspect Pet in limite normale.Urmează să mai efectuez un examen, video EEG monitorizata, dar deoarece examenele la care l-am facut si mai urmeaza sa le fac sunt costisitoare voi mai astepta. Posibil crizele si episoadele epileptice să se fi declanșat de la rinosinuzita netratată?
Vă mulțumesc anticipat!
Vă mulțumesc anticipat!
1 comentarii
asta poate sa spuna doar un medic ORL.. care vede si nasul pacientului si CD de la investiagtie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 5rinosinuzita cronica
- 4rinosinuzita cronica si hipertrofie bilaterala
- 3rinosinuzita acuta
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 6Diferenta dintre rinosinuzita si sinuzita
- 7Sinuzita rinita deviatie de sept lichid in sinus
- 0Infectie sinus frontal stang
- 0Probleme cu urechea dreapta
- 2Sinuzita cronica, ureche infundata zilnic, fond alergic
- 0Rinosinuzita purulentă in sarcina
- 1Ajutati-ma Rinosinuzita
- 3Este sinuzita?
- 1Rinosinuzita maxilara bilaterala
- 0Operație rinosinuzita
- 0Rog ajutor - cheaguri de sange dupa operație de rinosinuzita polipoasă maxilo-sfeno-etmoidala
- 1Operație rinosinuzita
- 2Dupilumab (Dupixent) pentru rinosinuzita cronica
Mai multe informații despre: rinosinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: