Rinoplastie secundara

13-02-2019
Zinaa
Nu este medic/terapeut
Zinaa
Am făcut o rinoplastie decizia am luat-o după o vizită la ORL din cauza deviației de sept având și o cocoașă la nas mi am spus că dacă tot fac asta să corectăm și estetic.Nu m am gândit așa de mult că ar avea un impact atât de mare asupra imaginii, eram mulțumită de nasul meu de odinioară deși nu era perfect dar am făcut o greșeală imensă după ce au înlăturat cocoasa nasul meu e drept cea ce nu ar trebui să fie problema dar nu se potriveste de loc cu fața și nasul pare mult mai lung arată foarte ciudat și inestetic.Au trecut 3 luni in care am slăbit 15 kg de la depresia in care m a băgat mi a schimbat viața în rău, încrederea în mine tot, nu mai sunt funcțională de loc dorm cu pastile și zilele nu mai au sens.
Aș vrea să întreb dacă se poate scurta din nas mă refer din lungime și cât de mult și dacă nu aș putea să îmi pun cocoașa înapoi în cel mai rău caz să îl refacă cum era înainte, as vrea să intervin din nou după cele 12 luni
1 comentarii
0
29-11-2020, ora 22:36
Creatza225
Nu este medic/terapeut
Creatza225
Mergi la o cunsultatie la dr Antohi, e cel mai bun pe rinoplastie secundara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: rinoplastia secundara

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia secundară
  •