rinita medicamentoasa copil

25-10-2016
liudca_rpc
Nu este medic/terapeut
liudca_rpc
Buna seara.copilul are 7 ani si are rinita medicamentoasa.chiar daca reusim sa nu folosim picaturi decongestionante citeva zile, iricum ia vreo viroza sau ceva si se incepe din nou, , , asa e ani la rind, dosr vara e mai bine, acasa e aer umed, urmarim parametri de aer, la scoala nu pot, dupa trei ore in clasa i se infunda nasul, respectiv face bronsita, farihite des.va rog sa ne ajutati cu un sfat, poate ceva oral sa luam, pentru regenerarea mucoasei nazale, vitamine ?folosim si nazonex uneori, dar iar viroza, si uar trebuie vasoconstrictor ca nu respira deloc.multumim.
3 comentarii
0
25-10-2016, ora 09:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nasonexul..este doar pentru rinite alergice
in rest este foarte greu sa inteleg din cele descrise ce are copilul
ma intereseaza un consult ORL cu endoscopie nazala
de stiut sigur daca vorbim depsre deviatie de sept
daca vorbim despre rinite.. ceforma d e rinita
sau vorbim despre vegetatii adenoide ( polipii neoperati )
Cat de mari sunt amigdalele ?
are copișlul reflux gastro-esofagian ?
0
25-10-2016, ora 11:48
liudca_rpc
Nu este medic/terapeut
liudca_rpc
Vegetatii adenoide grad 1-2!desi ultima dat a august...ni sa spus ca mucoasa e foarte edemata, rinita medicamentoasa, alt orlist scrie...la urgente cu bronsita cind am fost rinita hipertrofica...indicatii vivrocil, nazonez, erius,...nasul se infunda 100 procente, VIBROCIL nu ajuta, doar ceva din xylometazolin, in special snup,...la 5 ani tot cautam cauza infundarii nasului si am facut tomografia nazala..deviatie sept spre stinga. Cred ca am fost la toti orl-ISTII din Chisinau, stiu ca nu ar Trebui sa fug de la unul la altul dar deja m-am invata simptomatica copilului...aer uscat sau rece sau prea cald se infunda imediat, daca nu e racit deloc incerc doar solutii saline, dar se primeste asa ca iesim dinto viroza si dam in alta, pina cind scapam de vasoconstrictoare vine alta viroza si e un cerc vicios, cum putem intari mucoasa nazala, inteleg ca vasele sangvine de acolo deja sunt dependente de xylometazolina.si inca omintrebare, va rog...azi dimineata a inceput o noua runda de boala, dureri in git brusc, mucozitati galbene, dar nu curg, trebuie spalate de acolo, si trece apoi si durerea in git, de aceea presupun ca sun din nazofaringe...si iar treb sa folosesc vasoconstrictoare...ce ziceti dvs despre proceduri fizioproceduri, magnetoterapi, e, sedinte in salina, sau inhalatii, ?deja ma gindesc sal du la vreun sanatoriu specializat.multumesc mult...despre reflux gastro-esofagian nu mia spus nimeni, cu organele interne avem disfunctii ale pancreasului, de adeea multe remedii naturiste, miere, propolis, nu puteem folosi.ma scuzati de un mesaj atit de lung, jultumesc
0
25-10-2016, ora 19:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
am mai scris pe forum.. REfluxul gastro esofagian este acel care Brusc.. face durere in gat... fiindca acidul gastric care ajunge in somn pana in faringe..irita si inflameaza mucoasa faringeui, amigdalele dar si mucoasa din rinofaringe si polipii
asa ca aici e cauza
cititi pe forum ce alimente trebuei excluse complet din alimentatai copilului
faceti consult si investiagtiila gastrologie
PS> sambata o sa fiu la Chisinau la facultatea de medicina
puteti sa ma sunati si sa vorbim...mai concret ce trebuie sa faceti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Rinita medicamentoasa

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: