Rezultate - dublu test
Salut! Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat sau o parere, mi-ar prinde tare bine. Am 33 de ani si sunt la prima sarcina, totul ok, pana am facut dublu test. Rezultatul final al acestui test bazat pe calculul combinat indica un risc scazut de anomalii fetale, insa calculul biochimic bazat doar pe parametrii serici indica un risc crescut de Sindrom Down. Oricum, vreau sa fac si ADN fetal, dar pana atunci o iau razna. I s-a mai intamplat cuiva si cum a decurs mai departe? Multumesc!
2 comentarii
Salutare! Doar ca si idee, poate mai alina si din grijile altor mamici. Am primit rezultatul testului de ADN fetal si este totul in regula. Daca la dublu test hormonul hgc a iesit de 3x peste valorile normale si de regula este asociat cu sindromul down, rezultatul de la ADN fetal a infirmat acest lucru. Este o fetita sanatoasa Va doresc din suflet multa sanatate si liniste!
Doamne ajuta! Și eu ma confrunt cu problema asta a dublu testului…. Risc trisomie 18..m-a dărâmat …am făcut astăzi Harmony, sper sa fie bine, am încredere in Dumnezeu…
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dublul Test trimestrul I de sarcina
- 10Interpretare analiza dublu test
- 2BITEST - Interpretare
- 1rezultate morfologie trim 1 + dublu test
- 1Nelamurire
- 1Rubeola in sarcina
- 1Virusul Rubeolei
- 0Dublu test
- 0Rezultat dublul test
- 0Risc de varsta la dublu test
- 0Indice biochimic cu risc ridicat