REFLUX GASTROESFAGIAN

14-11-2007
norika
Nu este medic/terapeut
norika
Buna ziua. in urma cu o saptamana am avut o problema cu fetita mea care este in vaiìrsta de o luna si trei saptamani.
in timp ce o alaptam artificial sa inecat si pentru cateva momente a ramas fara respiratie (aproape a lesinat). am mers la spital si in urma analizelor facute medici din italia (in momentul de fata suntem in italia) au diagnosticato cu REFLUX GASTROESOFAGIAN.
fetita mananca putin fata de un copil de aceiasi varsta (30 -40 gr la doua ore), saliveaza si este agitata.
la nastere a avut 3900Kg si in prezent are 5 Kg.
medici mi-au spus ca nu este grav si dureaza pana la 4-5 luni

CE PARERE AVETI, sunt foarte speriata va rog ajutati-ma.
va multumesc anticipat
1 comentarii
0
17-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
In mod normal refluxul gastroesofagian nu are influenta asupra cantitatii necesare de lapte care trebuie sa ingereze.Din cele spuse de dv. trebuie sa aveti mare grija cand o alimentati.Copilul trebuie sa stea cu capul mai sus si in nici un caz culcat atunci cand il alimentati.Va rog sa-mi spuneti daca copilul vomita imediat dupa alimentatie si in cazul in care vomita, in ce fel..in jet, de aspect branzos etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul