Recomandari blefaroplastie

18-03-2021
Elly71
Nu este medic/terapeut
Elly71
Salutare tuturor. Sunt noua pe aici si am o mare rugaminte la voi, sper sa ma ajutati sa-mi gasesc un medic f bun pentru refacerea unei blefaroplastii inferioare si superioare. Cea inferioara este un esec total vorba unui medic dermatolog care m-a vazut consultandu-ma pt o alta problema. Toata lumea ma intreaba ce am la ochi mai ales ca la unul am ramas cu o umflatura ca o adunătura de grasime de forma unui bob de fasole alungit, iar la celalalt cu surplus de piele. Aveam pungi si surplus de piele. As vrea daca se poate si stiti un medic cu experienta in blefaroplastie sa mi-l recomandati. Sunt foaaarte trista pt acest lucru mai ales cand este vorba despre ochi si se vede atat de urat. Multumesc
16 comentarii
2
22-03-2021, ora 11:54
Carmina01
Nu este medic/terapeut
Carmina01
Buna!
Ma intereseaza si pe mine un dr bun pentru blefaroplastie. Macar spune la ce dr te-ai operat sa stim sa-l evitam
0
28-03-2021, ora 22:13
Florb
Nu este medic/terapeut
Florb
Buna seara, recomand cu incredere clinica gregorian andrei, am facut astazi la ei in clinica 2 interventii blefaroplastie superioara si minilifting si urmeaza sa revin pt blefaro inferior. sunt o echipa frumoasa de oameni tineri si placuti dar mai sles profesionisti! Recomand cu drag!
0
28-03-2021, ora 23:29
Carmina01
Nu este medic/terapeut
Carmina01
Te rog sa ne scrii cat de multumita esti dupa ce se vindeca si dupa interventia de blefaro inferior! Sanatate multa!
1
29-03-2021, ora 03:46
Florb
Nu este medic/terapeut
Florb
Cu drag!
0
31-03-2021, ora 15:02
ValeriaCC
Nu este medic/terapeut
ValeriaCC
Buna! Mama mea (59 ani) și-a făcut recent o blefaroplastie și este extrem de mulțumită de rezultat. Evident, recuperarea durează 1-2 luni. Însă rezultatul de după este îmbucurător și elimină cel puțin 5 ani din vârstă. Recomand din toata inima pe dr. Marius Hritcu ----*

(*modificat de admin)
0
27-04-2021, ora 13:30
Florb
Nu este medic/terapeut
Florb
Buna fetelor, am revenit asa cum am promis, sunt ok dupa blefaroplastie superioara, am deja 3 saptamani si avia acum s au dus vanataile de tot, m am speriat si eu la inceput dar sunt ok Aveti mare grija unde va operati! La ce a scris LeeAnn m am ingrozit, Doamne fereste de asa ceva, sper ca ai facut plangere impotriva dr respectiv si ca ti ai recuperat banii iar toate interventiile suferite din vina lui sa le plateasca ! As mentiona un lucru foarte important pe care nimeni nu il spune si anume faptul ca recuperarea este de minim 2 saptamani si se lasa cu ochii umflati si vanatai! Durere nu a existat deloc! Sanatate multă, tuturor!
0
20-05-2021, ora 20:37
Carmina01
Nu este medic/terapeut
Carmina01
Buna!
M-am operat acum 2 saptamani la dr Hritcu Marius, blefaroplastie superior si rezultatul este fabulos!!!
Recomand cu toata increderea, este un perfectionist si un om deosebit.
0
25-06-2021, ora 14:59
Luminita5
Nu este medic/terapeut
Luminita5
Eu m-am operat acum 2 ani la Dr. Angelica Banu, blefaro superior si inferior. Jos inciziile nu se mai vedeau după o lună, sus a durat un pic mai mult, dar sunt foarte mulțumită de felul în care a avut răbdare sa-mi explice tot ce se va întâmpla si ce va face.
0
14-07-2021, ora 09:53
Corina D.
Nu este medic/terapeut
Corina D.
Buna. Eu m-am operat acum 3 săptămâni, blefaro superioara, la dr.Hritcu Marius. Rezultatul este super. Va recomand din suflet. Este o schimbare care merita, iar dl dr. Hritcu este un adevărat profesionist,   pt care fiecare intervenție este f importanta și este tratata cu multa seriozitate.
0
06-09-2021, ora 23:51
danyelena
Nu este medic/terapeut
danyelena
Buna Corina D, poti sa spui cat te-a costat toata interventia te rog ? si unde il gasesc pe medicul Hritcu Marius? Multumesc
0
07-09-2021, ora 00:36
danyelena
Nu este medic/terapeut
danyelena
Buna tuturor ! sunt noua pe grup si am nevoie de indrumare si daca imi puteti recomanda un medic estetician bun la toate, in Bucuresti?:)) am 46 de ani si ma intereseaza cu timpul sa imi fac mai multe interventii la fata si corp... si nu as vrea sa sa merg la mai multi medici...astept pareri dupa experientele voastre.Multumesc !
0
08-01-2022, ora 12:39
Raluca313
Nu este medic/terapeut
Raluca313
Buna ziua, am vazut foarte multe comentarii legate de blefaroplastie si am inteles ca dr. Marius Hritcu ar fi cel potrivit pentru aceasta intervenție, ma poate ajuta cineva cu o idee de pret- care sa includă si consultația si protocolul dl. dr. Hritcu?
0
12-01-2022, ora 10:36
Illy04
Nu este medic/terapeut
Illy04
Buna ziua.
Elly71, ai putea sa ne spui numele doctorului sa stim ce sa evitam?
Eu am o programare luna aceasta pt consult la dr Lucian Fodor, blefaroplastie inferioara. Ceva pareri?
Multumesc!
0
07-01-2023, ora 20:40
Beasan
Nu este medic/terapeut
Beasan
Buna
Am avut o intervenție de blefaroplastie inferioara la Dr. Levi si am pățit exact ca si Elly71. Au rămas ca niste gâlme sub ochi si toata lumea ma intreaba ce am pățit. Arată groaznic.
La ce medic pot sa merg pentru corectie? Ma puteti ajuta? Sunt disperată!!
Multumesc!
0
01-03-2023, ora 21:34
Frumza
Nu este medic/terapeut
Frumza
Buna ziua!
La doctorul Levi am făcut si eu blefaroplastie totala.
Am rămas cu “gâlme” sub ochi.
Am citit ca au mai fost persoane câte au pățit la fel.
Va rog sa-mi Spune-ți dacă ați reusit sa scăpați de ele si cum. Printr-o alta intervenție?
0
03-09-2023, ora 20:09
AlexandraA
Nu este medic/terapeut
AlexandraA
Bună seara! Ce ați mai rezolvat între timp?
Am programare pentru blefaroplastie inferioara la
Dl Dr. Levy, dar citind aceste recenzii tind să anulez.

Mulțumesc pt răspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Blefaroplastia

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Blefaroplastia pentru barbati
  • Blefaroplastia - chirurgia estetica a pleoapelor
  •