Raie(scabie)
Bună! Sunt student și stau în chirie cu prietenul meu și încă 2 cupluri. Recent am aflat ca unul dintre băieți are raie/scabie și tot ce vreau este sa nu contactez (dacă încă nu am făcut o deja) nici eu, nici prietenul meu aceasta boala. Am citit pe mai multe forumuri și am aflat mai multe lucruri, însă vreau încă o părere. Ce ar trebui sa facem, toți bineînțeles, sa fie totul bine. Am aflat ca trebuie dezinfectata toată casa și spălate toate hainele la temperatura ridicata, însă îmi trebuie mai multe detalii de genul cu ce exact trebuie sa dezinfectez și în ce fel.
Va rog din tot sufletul sa ma ajutați pentru ca deja devin obsedata de gândul asta și de când am aflat am senzația ca ma mănâncă toată pielea, ceea ce nu mi s a întâmplat pana în acel moment. (cel mai probabil este psihic tot)
Va rog din tot sufletul sa ma ajutați pentru ca deja devin obsedata de gândul asta și de când am aflat am senzația ca ma mănâncă toată pielea, ceea ce nu mi s a întâmplat pana în acel moment. (cel mai probabil este psihic tot)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 75Scabie + Benzoat de benzil.
- 7mancarime a pielii
- 5scabia - regim fara sare?
- 4Scabia catel se ia la om?
- 1Scabie?
- 9scabie sau nu?
- 1Un sfat pentru SCABIE
- 1Sarcina si Scabia
- 3Probleme multiple ale pielii
- 0scabie..raie
- 13Urticarie sau Raie?