Pulsatii craniene
Buna ziua. Am aproape un an de cand simt pulsatii la nivelul capului, nu imi dau seama exact unde, dar in ziua in care au aparut prima data nu am mai văzut bine mai multe minute, dar am facut apoi control oftalmologic si sunt ok. Pulsatiile apar 1-2 luni, apoi dispar cateva luni. Am crezut ca au disparut pt. ca a trecut ceva de cand am avut ultima oara, dar au aparut iar. Nu le gasesc un factor declanșator. La inceput apareau la schimbarea brusca a temperaturii, dar acum apar și când stau în pat. Se intensifica foarte tare la efortul fizic. De menționat ca le si aud. Mai am hipotiroidie si discopatie lombara, posibil si spondiloza lombara incipienta. Ce ar putea fi si la ce specializare sa merg la control? Mulțumesc!
9 comentarii
La neurologie si neurochirurgie ar trebui sa mergeti
Update: azi mi-am luat tensiunea de mai multe ori si era 9 cu 5, 10 cu 6, plus ca amețesc puțin de fiecare data când ma ridic.
Imi poti da detalii? Ce problema era de fapt?
Vasculita, + spondoliza.
Dar asta a fost in cazul meu, trebuie sa mergi la control sa vezi ce ai, de fapt.
Dar asta a fost in cazul meu, trebuie sa mergi la control sa vezi ce ai, de fapt.
Mulțumesc pentru raspuns! Vasculita a avut si alte simptome? Spondiloza lombara incipienta am deja
Cu placere.
Dap, la fel a inceput si la mine, n-am mai vazut bine, mi-au aparut niste puncte negre pe ochi, sensibilitate la lumina, senzatii de ace in maini si picioare, nu mai respiram cum trebuie, imi pulsa si capul si corpul, cat si presiune constanta in cap.
Dap, la fel a inceput si la mine, n-am mai vazut bine, mi-au aparut niste puncte negre pe ochi, sensibilitate la lumina, senzatii de ace in maini si picioare, nu mai respiram cum trebuie, imi pulsa si capul si corpul, cat si presiune constanta in cap.
Imi pare rau. Sper ca esti bine acum!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Rog opinie
- 1Arc inferior stâng alungit
- 1Ablație raceala
- 3Ekg rau, ecocqrdiografie buna
- 2Cum se pot trata varicele?
- 1ablatie cardiaca copil 13 ani
- 3Hipertensiune esentiala
- 2Senzatie de arsură în zona tibiei
- 2Pericardita
- 1Umflatura la nivelul unei vene
Mai multe informații despre: pulsatii la nivelul capului