Pubertatea la baieti
Bună seara! Vin si eu cu o întrebare dacă se poate. Am vârsta de 14 ani si arat ca un copil de 10 ani, toți colegii mei sunt înalți, au păr pe multe zone ale corpului si se lauda cu un organ genital mare, in timp ce eu nu am toate aceste lucruri.A început sa imi crească si mie parul pubian drept si sa am acnee pe fața, sunt semne ale pubertății? O sa fiu si eu ca ei? Cam in cat timp?
8 comentarii
Buna ziua
Intradevar sunt semne ale pubertatii. Unii au demarajul intarziat, dar cu totii trec prin aceleasi faze firesti.
Intradevar sunt semne ale pubertatii. Unii au demarajul intarziat, dar cu totii trec prin aceleasi faze firesti.
Mulțumesc de răspuns. Deci de acum ar trebui sa ma dezvolt si eu ca ei?
Eu am 1.68 si 62 de kg si ei au 1, 75 si tot ce am mai scris.
Buna dimineata
Intradevar, urmeaza o dezvoltare sesizabila a ta, dar trebuie sa ai in vedere si talia parintilor care ti-au transmis bagajul lor genetic.
Oricum vei avea o talie mai inalta decat ei.
Sanatate !
Intradevar, urmeaza o dezvoltare sesizabila a ta, dar trebuie sa ai in vedere si talia parintilor care ti-au transmis bagajul lor genetic.
Oricum vei avea o talie mai inalta decat ei.
Sanatate !
Bună dimineata! Ti-ar fi de ajutor câteva informatii, Ce se întâmplă cu mine - pentru băieți, scrisă de Alex Frith, librăria Cărturesti. Vei afla astfel lucrurile care te frământă!
Bună seara! De când am pus întrebările acestea, cred ca a trecut o luna. Am observat ca am mai mult par pubian, care se încrețește si se îngroașă, îi mult mai mult decât acum o luna. Ii un semn al pubertății? Încep sa cresc mai repede de acum?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum imi dau seama daca am trecut peste perioada pubertati?
- 3Pubertate la baieti - sfaturi pentru parinti
- 4Nelamuriri despre pubertate
- 3Pubertate precipitata
- 1pubertate precoce?
- 1Ma simt cateodata asexual la pubertate?
- 0Schimbari sexuale.
- 6Adolescenta la băieți
- 1Penisul
- 0Pubertate băiat 12 ani
- 8Erectie băiețel 9 ani
Mai multe informații despre: Pubertatea la baieti pubertatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: