probleme picioare

Bunica mea are dureri insuportabile la picioare. S-ar putea sa fie varice sau altceva... Intrebarea mea este la ce doctor sa o duc? ce specialitate?
Multumesc
Multumesc
3 comentarii

Poate avea probleme cu circulatia,.
Cred ca la sectia de boli cardiovasculare poate sa mearga. Vorbiti cu medicul de familie, pot fi multe motive a acestei dureri
Cred ca la sectia de boli cardiovasculare poate sa mearga. Vorbiti cu medicul de familie, pot fi multe motive a acestei dureri

luati-i si tensiunea la picioare. oscilometrie se cheama. Are diabet cumva? Sa nu aiba vreo arterita sau tromboza, Doamen fereste, poate ca nu dar trebuie sa ajungeti cu ea la medic urgent.
sanatate!
sanatate!

medicul nostru de familie ne-a spus sa o ducem la un internist. Dupa parerea mea nu are nici o legatura. De aceea m-am gandit sa pun intrebarea aici. Chiar nu stiu la ce doctor sa mergem cu ea, se poate sa fie din cauza circulatiei, i se si umfla picioarele rau... Diabet nu are.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Oare sunt nebun?
- 6Daca stau mai mult in picioare sau pe scaun ma dor foarte tare picioarele de la genunchi in jos
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 8Dureri de picior de un an
- 9dureri picioare noaptea
- 4durere intre degetele de la picioare
- 12febra, dureri de picioare, ce poate fi?
- 6Dureri de picioare la 7 ani
- 53durere de picioare de la genunchi in jos cu tot cu talpi
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 11durere laba piciorului
- 1Durere de la genunchi in jos
- 3Durere antepicior - zona falangelor
- 3Dureri interioare de oase
- 20Durere laba piciorului noaptea şi mai ales dimineata
- 3Durere picior drept talpa
- 3Durere halucele piciorului drept
- 3hematom subdural subacut emisferic INR (în medie 15-20 HU)
- 1Durere si amorteala la piciorul drept
- 3Dureri laba piciorului drept
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: