probleme la plamani?
Buna ziua!
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
1 comentarii
Bună ziua! Nu, nu este ceva grav. Iar diagnosticul de bronșiectazii nu se poate pune decât pe CT toracic, nu pe radiografie. Desenul pulmonar interstițial poate fi accentuat de la o răceală, poate sunteți fumător, oricum nu e nimic grav. SCD libere înseamnă că nu aveți lichid la plămân, ceea ce e bine, adică normal. dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 29TBC la plamanul stang
- 4cancer de pancreas cu metastaza extins la plamani si coloana vertebrala
- 13Tumora pulmonara
- 33Nodul pulmonar
- 1cancer la plamani - recomandari, sfaturi
- 53Cancer pulmonar - doresc sfaturi si posibile solutii!
- 5cancer si urmari
- 5metastaza de carcinom pulmonar microcelular
- 4cancer la plamani
- 70diagnosticata cu cazeum. mi s-a spus ca se poate intinde si la plamani
- 4in urma analizelor a reiesit ca are infectie la plamani
- 3am intepaturi in spate, oare sunt de la plamani?
- 9Sputa cu sange
- 4Rezultat biopsie
- 37tumora pulmonara lss cu invazie parietala T4, N2 MX stadiul III B
- 194apa la plamani, cancer
- 0probleme la plaman (probabil)
- 1Gaura in plamani
Mai multe informații despre: Plamanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: