probleme la plamani?

Buna ziua!
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
1 comentarii

Bună ziua! Nu, nu este ceva grav. Iar diagnosticul de bronșiectazii nu se poate pune decât pe CT toracic, nu pe radiografie. Desenul pulmonar interstițial poate fi accentuat de la o răceală, poate sunteți fumător, oricum nu e nimic grav. SCD libere înseamnă că nu aveți lichid la plămân, ceea ce e bine, adică normal. dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contact cu TBC pulmonar
- 11Pleurezia severa - tratament
- 3dureri in plamani
- 10cancer pulmonar - ce trebuie facut?
- 33Nodul pulmonar
- 11operatie plamani
- 6apa la plamani/pleurezia... se poate trata?
- 14Operatie cancer pulmonar
- 4cancer la plamani
- 3cancer pulmonar
- 6tumori pulmonare
- 7cancer la plamani
- 0Probleme in gat, plamani
- 9Cancer pulmonar
- 7nodul la plămân
- 1dureri de plamani si spate
- 10Dureri la plamani sau dureri de spate?
- 3dureri in fiecare dimineata in spate in zona plamanilor
- 3Asimetrie pulmonara dreapta prin leziuni fibronodulare retractile- sechelare
Mai multe informații despre: Plamanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: