probleme la plamani?
Buna ziua!
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
Buna.in urma unei radiografii toracice am primit urmatorul rezultat:Scd liber, desen interstitial acc bilateral, bronsiectazii bilaterale, cord alungit...este mai mult decat o simpla raceala?inafara de dureri de spate nu am avut alceva.am 21 de ani si am avut anxietate si datorita acestui rezultat mi-a revenit deoarece m-am speriat foarte tare.Este cevagrav?Multumesc
1 comentarii
Bună ziua! Nu, nu este ceva grav. Iar diagnosticul de bronșiectazii nu se poate pune decât pe CT toracic, nu pe radiografie. Desenul pulmonar interstițial poate fi accentuat de la o răceală, poate sunteți fumător, oricum nu e nimic grav. SCD libere înseamnă că nu aveți lichid la plămân, ceea ce e bine, adică normal. dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in zona plamanilor si inimii
- 10cancer pulmonar - ce trebuie facut?
- 3la radiografia pulmonara au aparut formatiuni ganglionare... mai multe detalii, va rog
- 6apa la plamani/pleurezia... se poate trata?
- 4ma doare plamanul stang cand respir
- 16afectiuni ale plamanilor?
- 15Cancer la plamani - Chimioterapie sau Imunostimulatori
- 7A fost diagnosticat cu tumora pulmonara posterobazal drept
- 6spitalizare TBC?
- 10Cancer la plamani
- 9Cancer la plamani
- 8Carcinom ductal invaziv
- 1interpretare radiografie plamani pe intelesul meu
- 2plamani ' incarcati '
- 1amortire plaman
- 1Apa la plamani