probleme digestive si sarcina
buna, am 25 ani, sunt insarcinata si am o problema ku sistemul digestiv.nu stiu care este cauza, dar mai mult de o luna kind merg la WC excrementele sunt de kuloare neagra.regimul alimentar e stabil, alimentele sunt diferite in fiecare zi, care ar fi cauza si daca este ceva grav.poate cineva sa ma ajute ku un raspuns?merci anticipat.
5 comentarii
culoarea neagra a scaunului indica digerare de sange...sau luati vre-un preparat de fier???
da akuma iau sorbifer, dar sa inceput inainte de administrarea acestui preparat.
dati mai multe amanunte, deci sa inteleg ca aveti o anemie pe care o tratati si a carei cauza este.???
sunt gravida, si analizele au aratat k am anemie, de asta si medikul mi-a prescris sorbifer
Buna Ziua! apelez la dumneavoastra cu niste probleme legate de digestie si anume: numarul de scaune pe zi este foarte mare, de exemplu dupa fiecare masa la cel mult 10 minute sunt obligat sa ies cu scaunul, daca mananc pe zi de 6 ori, am 6 scaune... si mai nou de vreo luna incoace simt o usturime si o mancarime la fund incredibila pe tot parcursul zilei si nu stiu de la ce anumea ar putea fi. De curand am aflat ca am si inceput de ulcer duodenal, dar doctorul nu mi-a recomandat decat regim pentru ca zice el nu necesita momentan tratament medicamentos Va rog sa imi dati un sfat o indrumare. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anomalii ale scaunului, dureri lombare
- 3hemoragie interna, s-a scos splina, acum de ce scaun negru?
- 6am observat ca am in scaun bilute mici negre.. ssunt viermi?
- 5tensiune scazuta, scaun negru...
- 1ce inseamna cand ai scaun fecal de culoare neagra
- 8Scaun Negru!
- 0Scaune negre
- 5Scaun inchis la culoare - care ar fi problema?
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 4scaun cu sange de doua ori
- 3Scaun negru
- 3Intrebare/Sfat - dimineata am avut scaun negr
- 0scaun negru si dureri usoare in partea stanga a spatelui
- 1Probleme Colon.
Mai multe informații despre: Indigestia in sarcina scaunul negru
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: