Probleme cu gatul?

04-09-2006
un_ipohondru
Nu este medic/terapeut
un_ipohondru
Buna ziua. Voi trece direct la subiect.

In urma cu o saptamana si doua zile am fost la o petrecere. Bineinteles, specific prostiilor varstei (17), am baut si am fumat destul de mult (tarie+peste un pachet tigari) in decurs de, sa zicem, 8 ore. A doua zi m'am trezezit cu o durere moderata de gat, cum nu mai avusesem de ceva timp. Dupa ce am mai luat niste pastile antiseptice -oropivalone- starea s'a mai ameliorat, dar mi se pare curios totusi ca senzatia de "tinere" persista. O raceala trece sa zicem in 4 zile, dar deja sunt 9 zile, si simt in continuare o usturime/uscaciune in gat, din cate imi dau seama nu in zona amigdalelor, ci in spatele valului palatin, respiratul pe nas fiind deranjant. Mentionez ca nici nu prea am avut grija de conditia mea, facand efort in aer liber/ploaie, cat si o bere rece intr'o seara.

As vrea sa stiu daca am de ce sa imi fac griji, pe langa sfatul care mi'l va da medicul de familie in una din urmatoarele zile. Mentionez ca fumez ocazional de ceva vreme, cam de 3 ani.
1 comentarii
0
16-10-2019, ora 22:35
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! O viroză trece în 7-10 zile, dacă mai persistă simptomele după această perioadă mergeți la pneumologie pentru consult de specialitate. O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.