Oboseala pe timp de zi, ma trezesc noaptea, imi este sete deseori desi beau destula apa, transpir
Buna ziua! Am oboseala pe timp de zi, ma trezesc noaptea, imi este sete deseori desi beau destula apa, transpir mult
Precizez ca s a vazut o deshidratare la analize, dar glicemia este normala spre scazuta cand am facut o, la ficat mi au iesit transaminazele marite, colesterorulul a iesit ok, febra si dureri de cap nu prezint. Iau aspenter sau aspirina cardio gastrorezistenta(cu protectie) pentru ca am pulsul marit, mai iau si propanolol cu magneziu la nevoie.
Extraveral sau anxiar seara, daca nu pot dormi. Am folosit si fevarin gandidu ma ca sunt toate astea de la stres, griji. Nu este de la asta. Probabil de la ficat sau faptul ca pe EKG s a vazut un BRD (bloc de ramura dreapta)
Nu stiu ce sa mai spun..
Iau vitamina C, D in perioada asta cu frig si pandemie, folosesc Enerion(derivat de vitamina b1) si neuromultivit.
Care ar fi cauzele?
Rog o parere avizata sau de la cineva care a mai trecut prin asta.
Precizez ca s a vazut o deshidratare la analize, dar glicemia este normala spre scazuta cand am facut o, la ficat mi au iesit transaminazele marite, colesterorulul a iesit ok, febra si dureri de cap nu prezint. Iau aspenter sau aspirina cardio gastrorezistenta(cu protectie) pentru ca am pulsul marit, mai iau si propanolol cu magneziu la nevoie.
Extraveral sau anxiar seara, daca nu pot dormi. Am folosit si fevarin gandidu ma ca sunt toate astea de la stres, griji. Nu este de la asta. Probabil de la ficat sau faptul ca pe EKG s a vazut un BRD (bloc de ramura dreapta)
Nu stiu ce sa mai spun..
Iau vitamina C, D in perioada asta cu frig si pandemie, folosesc Enerion(derivat de vitamina b1) si neuromultivit.
Care ar fi cauzele?
Rog o parere avizata sau de la cineva care a mai trecut prin asta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 2Ameteli, palpitatii - tanara mamica
- 12Sete mare pe timpul noptii - mi se usuca gatul des
Mai multe informații despre: setea excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: