pot avea copii sufar de encondromatoza multipla?
buna ziu!
am 30 de ani si in anul 2006 am fost diagnosticata cu encondromatoza multipla. Am suferit mai multe interventii chirurgicale, deoarece encondroamele au recidivat. Mentionez ca aceste encondroame sunt pozitionatela la nivelul degetelor mainii drepte si degetele piciorului drept. Va rog sa imi precizati daca pot avea copii? Care sunt riscurile? Daca copilul ar putea mostenii aceasta boala? Imi recomandati sa fac un copil?
Va multumesc !
am 30 de ani si in anul 2006 am fost diagnosticata cu encondromatoza multipla. Am suferit mai multe interventii chirurgicale, deoarece encondroamele au recidivat. Mentionez ca aceste encondroame sunt pozitionatela la nivelul degetelor mainii drepte si degetele piciorului drept. Va rog sa imi precizati daca pot avea copii? Care sunt riscurile? Daca copilul ar putea mostenii aceasta boala? Imi recomandati sa fac un copil?
Va multumesc !
1 comentarii
Bună ziua, am o fetiță cu aceeași problema, la mana dreapta, dacă ne puteți lasa mai multe informații Cum a evoluat la dvs. boala ce masuri ați luat. Medici etc.
Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ce se intampla in cazul netratarii unui encondrom la falanga medie a unui deget?
- 7am fost diagnosticata cu encondrom
- 1interpretare rezultat biopsie
- 1encondrom este grav?
- 0Encondrom degetul mic, mâna stângă
Mai multe informații despre: Encondrom si encondromatoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: