Posibile simptome de preclimax?

21-02-2007
Marijoana
Nu este medic/terapeut
Marijoana
Am 40 de ani voi implini 41, am ciclu destul de regulat 21-24 de zile si dureaza 5-6 zile, dar unele sunt foarte abudente iar altele nu dar cu dureri de abdomen si cheaguri. Inainte cu o saptamana am calduri si transpiratii foarte neplacute. E posibil sa fie manifestari de preclimax? Bunica din partea mamei a intrat in menopauza la 42 de ani, e posibil sa fie o mostenire de gena. Am migrene de durata destul de lunga si nu neaparat legata de ciclu, nu se linistesc decat cu algocalmin fiole, de la continutul lor am observat ca am senzatia de mancarime la nivelul vulvei, ce as putea sa fac?
De cand am implinit de 40 de ani de asemenea secretia fiziologica alba s-a schimbat, uneori am senzatia de uscaciune la nivelul vaginului, stiu ca am scris foarte mult, dar e greu sa explici anumite simptome si as vrea sa ma clarific si eu si va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac? Multumesc Mariana
2 comentarii
0
22-02-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Simptomele descrise sunt foarte sugestive, într-adevăr, pentru preclimacteriu. Mai există, totuşi, şi alte posibilităţi. Un consult la un endocrinolog ar putea fi, după părerea mea, de mare folos.
0
28-09-2008, ora 00:00
miha_43
Nu este medic/terapeut
miha_43
Am fost la medic ginecolog si am fost diagnosticata cu preclimax. mi s-a prescris 6 luni Duphaston 2 pe zi doza unica din ziua a 16-26 a ciclului menstrual. In prima luna de tratament am sangerat putin, aproape zilnic. Dupa ce am terminat prima luna de tratament am sangerat abundent. Ce ar trebuit sa fac? Se poate numi ciclu menstrual ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.