PLACA DIN TITAN, FRACTURA CUBITUS
Buna ziua, as dori sa stiu cam cat ar fi pretul unei placi din titan pentru o fractura de cubitus ?
3 comentarii
Buna ziua!
Exista mii de variante de placi, produse de zeci de firme...iar preturile sunt la fel de diferite.
Nu inteleg insa de ce va intereseaza pretul: exista o lege in vigoare care interzice spitalelor publice sa solicite pacientilor achizitionarea produselor medicale din fonduri proprii...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Exista mii de variante de placi, produse de zeci de firme...iar preturile sunt la fel de diferite.
Nu inteleg insa de ce va intereseaza pretul: exista o lege in vigoare care interzice spitalelor publice sa solicite pacientilor achizitionarea produselor medicale din fonduri proprii...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Tocmai am "achizitionat" o placa din titan pentru o operatie la o fractura de cubitus, intr-un spital public. A costat 2500 de lei spune doctorul, iar factura nu am primit deoarece spune ca a facut rost de "reducere"
Exista o lege in vigoare care interzice spitalelor publice sa solicite pacientilor achizitionarea produselor medicale din fonduri proprii...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: fractura cubitus