Piele uscata la bebelus
Buna ziua!
Fetita mea a facut o alergie la varsta de o luna, nu era alaptata, o hraneam cu Aptamil.Avea bubite rosii si albe. Prima data i-au aparut pe obraji, ulterior s-au intins si pe piept, burtica.Pe fata avea foarte multe si pielea era foarte uscata, aveai impresia ca se si crapa.I-am schimbat laptele si incet, incet i-au disparut, ajungand la concluzia ca facea alergie de la Aptamil.Acum are 3 luni jumate si fata inca o are uscata si denivelata, se observa niste pete roze lucioase.Zona genunchilor este si ea foarte aspra.
Pana la varsta de 2 luni foloseam sampon si lotiune de la Chicco, apoi doar sapunel de la Himalaya, acum folosesc gel Bioderma. Mai ales dupa baita obrajii devin foarte uscati si ii dau putin cu crema de galbenele.Folosesc detergent pentru bebelusi, fara balsam.
Va rog frumos, ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc!
Fetita mea a facut o alergie la varsta de o luna, nu era alaptata, o hraneam cu Aptamil.Avea bubite rosii si albe. Prima data i-au aparut pe obraji, ulterior s-au intins si pe piept, burtica.Pe fata avea foarte multe si pielea era foarte uscata, aveai impresia ca se si crapa.I-am schimbat laptele si incet, incet i-au disparut, ajungand la concluzia ca facea alergie de la Aptamil.Acum are 3 luni jumate si fata inca o are uscata si denivelata, se observa niste pete roze lucioase.Zona genunchilor este si ea foarte aspra.
Pana la varsta de 2 luni foloseam sampon si lotiune de la Chicco, apoi doar sapunel de la Himalaya, acum folosesc gel Bioderma. Mai ales dupa baita obrajii devin foarte uscati si ii dau putin cu crema de galbenele.Folosesc detergent pentru bebelusi, fara balsam.
Va rog frumos, ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc!
2 comentarii
Este posibila o dermatita atopica pentru care trebuie exclus orice aliment cu lapte de vaca, eventual lapte praf hipoalergenic, iar pentru ingrijire exista crema Trixera de la Aderma si ulei de dus Exomega, fara sapunuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2piele uscata la copii
- 7Piele foarte uscata - copil 10 ani
- 1Dermatita atopica
- 1Pata uscata pe piele bebelus 5 luni
- 1Manute si picioruse foarte uscate fetita de 10 ani
Mai multe informații despre: Pielea uscata la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: