Piele incretita de la spirt

12-03-2011
alinutza1010
Nu este medic/terapeut
alinutza1010
Buna dimineata...ma adresez unui medic care imi poate raspunde la urmatoarea intrebare sau oricui altcuiva care stie vreun remediu...in urma cu o saptamana mi-am taiat buricul degetului de la mana dreapta, am fost la urgenta mi l-a pansat si ieri seara am fost sa-mi schimbe pansamentul...mi l-a schimbat si in loc de a mi-l mai pansa ca pana acum aproape toata mana mi-a pansat doar degetul cu pricina insa mi-a pus pe acel pansament spirt si mi-a zis ca peste noapte sa-l las liber sa nu-l las asa, mie de frica sa nu ma lovesc l-am lasat cu spirt peste noapte si dimineata m-am trezit de durere ca sa constat cu stupoare ca piele de pe acel deget mi se incretise(exact ca atunci cand stai in apa prea mult), numai ca aceasta incretitura este de-a lungul degetului pe o parte si pe cealalta si este un pic tare...ce ma intereseaza pe mine este cum fac sa dispara aceasta incretitura, daca trebuie sa ma duc din nou la urgenta?VA ROG FOARTE MULT SA MA AJUTATI sunt disperata.va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
14-03-2011, ora 18:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu mai pune spirt pe rana !!!! Cumpara-ti Actovegin crema si Rivanol, pansamente si fasa.te pansezi odata la 2 zile...in maxim 10 zile te vindeci...
0
15-03-2011, ora 10:52
alinutza1010
Nu este medic/terapeut
alinutza1010
va multumesc mult.nu am sa mai pun in viata mea spirt pe rana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.