Picioare cracanate
Buna ziua, cum pot obține acest tip de picioare
Genu varum, eu având genu valgum in x, tata le are cracanate, aștept răspunsurile Dvs și sper sa nu fie la mișto, asta îmi doresc eu. Mulțumesc
Genu varum, eu având genu valgum in x, tata le are cracanate, aștept răspunsurile Dvs și sper sa nu fie la mișto, asta îmi doresc eu. Mulțumesc
5 comentarii
Buna ziua,
Nu inteleg: ce inseamna: ""sper sa nu fie la mișto""?
Va rog sa traduceti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Nu inteleg: ce inseamna: ""sper sa nu fie la mișto""?
Va rog sa traduceti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
M-am referit sa nu fiu luat in nume de ras, puteți Răspunde va rog la întrebarea mea …
Exista un grad de "genu valgum" fiziologic (normal la toti oamenii).
Genu varum este o situatie patologica, ce supra-solicita compartimentul medial al genunchiului, distrugandu-l (artroza).
In aceste situatii, se practica transformarea unui genu-varum in genu-valgum fiziologic, pentru a reduce presiunea din compartimentul medial (osteotomie de valgizare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Genu varum este o situatie patologica, ce supra-solicita compartimentul medial al genunchiului, distrugandu-l (artroza).
In aceste situatii, se practica transformarea unui genu-varum in genu-valgum fiziologic, pentru a reduce presiunea din compartimentul medial (osteotomie de valgizare).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Pot face vreo operație ceva pentru asta ? Sau îmi puteți detalia va rog dacă aveți timp ce pot face pentru a obține genu varum așa zise picioare cracanate
Solicitarea D-voastra contravine logicii elementare.
Genu varum (pe care-l doriti si-l solicitati) este o situatie patologica, ce supra-solicita compartimentul medial al genunchiului, distrugandu-l (artroza).
Nu cred ca veti gasi in lume un ortoped care sa transforme o situatie de normalitate intr-una patologica, ghidata doar de solicitari "estetice"
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Genu varum (pe care-l doriti si-l solicitati) este o situatie patologica, ce supra-solicita compartimentul medial al genunchiului, distrugandu-l (artroza).
Nu cred ca veti gasi in lume un ortoped care sa transforme o situatie de normalitate intr-una patologica, ghidata doar de solicitari "estetice"
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Baietel de 2 ani si 10 luni diagnosticat cu genu valgum
- 2Problema Platfus
- 0Picioare în forma de x
- 8Picior plat valg dureros
- 1Genu valgum
- 1Genunchi indreptati spre interior/ Genul Valgum.
- 0Genu Valum la 29 de ani se mai poate corecta?
- 3Picioare genu varum
Mai multe informații despre: genu valgum genu varum picioare cracanate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: