Picioare!!!!!!!!!!HELP
am si eu o intrebare.de ceva timp imi apar pe picioare niste chestii vizibile asa mov k niste vase d sange.am vazut k mai multe fete au...nu sunt vergeturi si nici varice.mama mi-a spus k s-ar putea sa fie niste vase de sange sparte..la inceput aveam decat intr-un singur loc...acum am vazut k mai sunt si in alte locuri...va rog spuneti-mi de la ce apar si ce as putea sa fac SA NU MAI APARA pt k am o varsta frageda...si ma gandesc k dak de acum mi-au aparut aceste chestii nasoale ce voi face mai incolo pe masura ce inaintez in varsta???HELP ME PLEASE
1 comentarii
0
19-07-2009, ora 16:19
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Pot fi si varice, dar pot fi si simple vase de sange care s-au spart, iar sangele s-a infiltrat subdermic. De cele mai multe ori vasele de sange precum capilarele se sparg datorita hiperpermeabilitatii si hipotonicitatii.
Consultati un medic internist care sa va analizeze tot organismul de jos pana sus si care sa va recomande un set de analize medicale in functie de anamneza si de ce considera dansul de cuviinta ca aveti nevoie pt a isi da seama cu exactitate de ce conditie medicala suferiti.
Pt. a va tonifica si regla permeabilitatea vaselor de sange (capilarele si venele cu precadere) puteti lua un supliment alimentar cu extract din afine, precum Difabiol sau cumparati-va sirop de afine de la plafar si-l administrati conform prospectului aferent lui.
-----------*
P.S. Nu uitati de consultatia la medic!
Multa sanatate si liniste sufleteasca;)
(*modificat de admin)
Consultati un medic internist care sa va analizeze tot organismul de jos pana sus si care sa va recomande un set de analize medicale in functie de anamneza si de ce considera dansul de cuviinta ca aveti nevoie pt a isi da seama cu exactitate de ce conditie medicala suferiti.
Pt. a va tonifica si regla permeabilitatea vaselor de sange (capilarele si venele cu precadere) puteti lua un supliment alimentar cu extract din afine, precum Difabiol sau cumparati-va sirop de afine de la plafar si-l administrati conform prospectului aferent lui.
-----------*
P.S. Nu uitati de consultatia la medic!
Multa sanatate si liniste sufleteasca;)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie